jaaa

räker med att syrran och tina drog i 15 minuter så känner man sig så sjukt ensam, och det är nog den största rädslan jag har nu!! känns bara som att det är så jävla farligt..

jag kommer aldrig glömma dig, alltid älska dig, alltid sakna dig, alltid allt. det va ju vi men det är inte så nu;( man orkar inte alltid allt, ibland är man svag, och det står jag för, men är knappast stolt.!  men det ska gå, så är det bara..

är så grymt härligt att vara nära familjen nu, det hjälper mer än jag trodde! i morgon ska jag till pappa på middag och prata med han <3 det kommer bli bra jag vet det, jag vet bara inte hur mkt jag kommer få offra. come to me and make me strong now!! behöver verkligen er nu! mer än någonsin för, dethär är nog det svåraste jag gjort!!

vet inte vad jag ska skriva, skriver bara iaf...men det är slut på ord, kan inte beskriva den känslan som lever i min kropp nu, den är främande, hemsk, kall, det går inte att beskriva, ta bort den från mig!!!! hur lång tid ska det ta? när kan jag skratta på riktigt igen?? när kan jag le på riktigt?? när kan jag må bra? vet att det är jag som förstört allt. vet att jag har förstört dig, men jag orkade inte mer, förlåt!!

men nu ska jag bli frisk och få mig själv att må bra, det ser mörkt ut men det ska faan gå, pallar it må såhär!!

vi säger god natt här!!

................


Förvirrad

vet inte vad som händer. känns bara helt jävla sjukt allt! hatar att göra saker men inte vill men vet att man måste. glad att jag har familjens stöd och har dom nära hela tiden, ett extra stort tack till carro och tina som kanske inte fattar men ni får mig att le då och då iaf. ni betyder mkt för mig <3. sen så vet man jävligt väl nu vilka som va riktiga kompisar och inte!! och jag kan ju säga att jag trodde jag hade fler!! ensam står stark, yees!! jag vet att c.h finns genom allt iaf!

varför blir inget som man tänkt sig? varför blir allt fel??  min framtid va ju lagd? allt har bara rasat!! men mitt eget fel! life is a fucking bitch!!
men ska nog se till att få ordning på allt, måste!!

någon som givit mig ett stort intryck nu är min älskade pappa, trodde inte att jag kunde prata med han men det är nog bara för att han aldrig har fattat hur jag mår. kände att vi kan prata om väldigt mkt nu och det ska han ha mkt kärlek för, jag är pappas flicka och har alltid varit  även fast han aldrig funnits där och alltid tagit travet för oss, före familjen, före allt, varför?? men jag älskar dig så högt iaf pappa!<3 känns som att du inte förtjänar min kärlek men ändå så är den så stor!

trodde jag visste vad jag gjorde men allt gick bara sönder, som vanligt!! orka? ja, jag vet allt vi hade, du va min prins, mitt allt och är men det finns inga krafter kvar:(
Kommer allid älska dig, finns bara ingen plats längre och det gör så sjukt ont;( det skulle ju alltid vara vi!! kyrka, barn, hus och allt? du skulle ju vara mitt liv, mitt allt!! men min kärlek till dig kommer alltid vara evig, jag kommer alltid älska dig på ett sätt! alltid!

men känner ändå att carro, min älskade syster ska ha en egen plats nu! finns nog ingen som känner mig så väl, finns ingen jag kan hata så mkt, men ändå älska högst av allt på denna jord. men jag kan lova er som läser att det finns ingen som vet allt om mig, men carro gör verkligen det, allt! och det är hennes famn jag alltid gråtit ut i, alltid! hon stöttar alltid, finns där alltid, och älskar dig alltid, tack för det min allra käraste syster!

sen har vi mikaela oxå, vi har aldrig funka jätte bra och alltid bråkat, men jävlar vilken kärlek och beundran jag har till min äldsta syster, en underbar mamma och en ängel till syster men det har bara varit fel i våran relation länge. men min kärlekr till dig är gränslös syster!! och visst du kanske inte läser men jag hoppas det, du kanske inte förstår men jag hoppas dert men.

Till min familj vill jag bara säga förlåt, men vet inte för vad. ni har nog bara aldrig fattat hur dåligt det har varit! vet att pappa förstår nu och vissa av mina vänner vet och kanske carro?? jag vet it men jag vill inte må såhär, det ska bli bra, ´men det kommer ta sin tid:/ det är hårt, hårt som fan, jag vill inte men jag måste, det måste gå. så e det bara!!

sen eftersom jag pratat om alla så kan vi ta min kära mamma oxå, en sån stark kvinna, har gjort allt och lite till för sina barn. allt!! men ändå så kan jag bråka med henne tills vi båda går i bitar, varför?? jag vet inte själv. men jag älskar min mamma och hoppas på en bättre relation, för en mamma är alltid en mamma, visst att jag är pappas flicka men mamma är mamma.

känner att nu blir det för privat och bara massa skit, jag lämnar detta nu!!

jag kommer alltid älska dig <3

Söndag

jaha det va ju ett tag sen man blogga nu. tänker inte på det. men men.
min älskade hund Tindra har flyttat till mig så nu bor hin i hede med mig, vilket är jävligt skönt.. men mami vill ha hem henne igen men icke!!

sitter på jobbet nu och jag skrivit över lite bokningar och tagit en kaffe med stefanie men ska väl gå hem till tindra snart igen, jobbigt att gå:(

i helgen kommer magnus, det blir kul:) men jag ska jobba oxå, mindre roligt..

ne har nog it så mkt att skriva så det får bli stop nu!

ha det bra folket!