Min kära sambos bloggande är roande tycker jag!



Min kära sambo bloggar ju också såklart dock lite seriösare än mig;) Och jag skrattade något otroligt när jag gick in och läste detta inlägg i morse! Ett roligt inlägg helt enkelt och jag kommenterar det icke!!

The people your parents warned you about.
Ska man skratta eller gråta? Jag väljer att garva och småfnissa och ta mig en bärs för mycket.

Det börjar bli mer en tradition än olyckliga sammanträffande att jag och min kära vän hamnar i diverse situationer med minst sagt suspekta män. Anstaltsveteraner har som blivit vår nisch. En fördel är att man i regel får ha dem i fred. Den uppenbara nackdelen är risken att bli ihjälslagen om tungan slinter. Tur för mig att jag är så otroligt försynt…

Det hela börjar likna ett sociopsykologsikt experiment. Jens Lapidus kan hoppa och skita. Vänta tills vi ger ut vår kriminalroman byggd på real life shit liksom. Vi kommer att sälja guld och regera. Tala ut i Gomorron Sverige och titulera oss succéförfattare. Vi har en lysande framtid framför oss, ja såvida vi inte får en torped eller två efter oss.

Faktum är att (som det stod på en lyckolapp från kinahaket och som jag väljer att tolka bokstavligt) ”A golden retirement are waiting me.” Livet tar sig besynnerliga vändningar och nu tycks det som att organiserad brottslighet är mitt kall. Bara att gilla läget.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll ska vi till Sus och sen ska hon och Karin ut, får se om jag följer med ut. ska jobba i morgon så jag kanske skippar krogen.
Längtar något fruktansvärt tills på torsdag då jag och Eve åker upp till skalet för att möta Anna och spendera helgen på forum på vårat älskade skalet! blir kalas kul det brudar!

Just det, va hos pappa igår och fick 3 rättersmiddag! kanon gott käk och syrran och ungarna va där också så det va skit mysigt! Tack

Ne nu ska jag försöka hitta nå kläder att ha kanske!


Måla måla

Nu har du ju verkligen något att blogga om , och ja, det har jag och därför ska jag inte blogga om det! så det så!!

Jag ska måla hela världen lilla mamma! Ja, jag är trött;) lite kaffe så!

Sjukt sugen på framtiden, det går bra nu!

Men Jossan, hur faan lyckas du??

Så hade det låtit från Anna och Eve om vi hade haft ett samtal nu och därför ska jag inte prata med dom;) hehe. ska inte göra dom mer orolig än vad dom redan är för deras lilla vän Josefine;) För tok det är något jag är duktig på iaf!
Fattar inte hur jag lyckas, det händer faan bara mig! helt sant, men det är ju lite roligt ändå, får mkt bra nytta och får bra insikter på saker och ting!

Får nog faan börja skriva en bok alltså.

Va iaf på Captian och va med på en frågesport igår, jag sus och karin. va faktiskt jätte kul men lite svåra frågor, så det ska vi absolut göra om! Sen träffa vi nå sköna lirare och sen blev en sväng förbi gamla uppstairs men där va det skit lite folk så blev en öl på Clarion och lite snack med syrrans jobbarkompis som är väldigt trevlig! Sen gick jag och Karin hem och sov eftersom vi båda skulle upp och jobba idag!

Har som sagt jobbat idag och det gick bra. sen när jag slutade så kom Karin och hennes killkompis från Stockholm och käkade så jag pratade lite med dom.
Och nu sitter vi hemma och dricker lite kaffe och funderar på vad som finns att se för han som aldrig varit i Östersund. kan inte komma på så mkt när man inte har bil så det blir väl en öl på G3.

I morgon blir det jobb igen och sen ska jag på middag hos pappa balo! Hoppas det blir god mat!

Nej jag vill inte vara den personen!


Trött

Ja det är faan vad m,an är om man går till jobbet en timma för tidigt, vilket jag gjorde idag. stod och funderade som faan varför inte ens kockarna va där och varför det va låst, sen insåg jag att klockan va halv 10 och inte halv elva;) haha. så det va bara att traska hem igen. men snart kan jag gå tillbaka. jobbar bara lunch idag, skönt det!

Fick även världens skevaste samtal igår, kan ju inte annat än att skratta, patetiskt. Hade gärna klarat mig utan det!! men det klart vissa roar sig med att ringa folk från skyddat nummer och fråga om saker dom inte har ett skit med att göra och vissa är normala, thats life

Får se vad man hittar på efter jobbet idag då. åka till mamma kanske!

Ha en bra dag folk

Singsjön

Sov hos mamma inatt. Vaknade kl 6 i morse och kunde inte somna om så då gick jag upp och gjorde mig lite te och tände en brasa, satt vid kaminen med Tindra och myste i en timme. sen blev det frulle och fixa sig för jobb. Mamma skulle också in och jobba så det va ju kanoners!

Nu sitter jag och gör inte ett skit, funderar på att gå en lång promenad och rensa tankarna lite men vette faan om jag orkar, hehe!

Vill ha den 7 December nu!!!!


Sägs att tiden läker alla sår?!

varför är inte jag skillad på elektriska saker??

Som sagt så håller Simon på att lägga den nya golvet i vardagsrummet så våran data har stått i köket med alla tusen sladdar i 2 dygn och efterom jag va vaken vid 7 och ville sitta vid den så har jag roat mig med att koppla upp den i köket ist. och det va ju inte det lättaste om man heter Josefine Larsson iaf, skulle kuna tänka mig att det skulle vara svårt för Evelina Lindström med;) haha
men efter mkt om och men så har jag äntligen fått till även ljudet och allt funkar faktiskt;) kanon, nu ska jag lyssna på bra musik på youtube och brygga mig lite nytt kaffe..


Måste bara tacka Anna för att hon alltid finns där för mig och tröttar mig i allt jag gör och gå igenom, Du är en underbar vän och utan dig hade det varit ett helvete med allt som varit! Tack för att du får mig att se ljuset i den långa svarta tunneln <3 Du betyder mycket för min vännen <3

Längtar till den 5 november nu! Då far vi brudar och va ska h det bäst tillsammans, som vanligt!

Ja just det, bgrygga kaffe va det ja!

Måndag, ny vecka, nya tag

Mina jävla sömnproblem sitter tyvärr i alltså!! blir tokig snart. somnade vid 11 igår och vaknade halv 2 sen dess har jag varit vaken, fett trött!!
Hoppas jag kan somna inatt om jag håller mig vaken hela dagen.
Käka frukost och dracka kaffe med Karin kl 7 innan hon gick till jobbet. och nu sitter jag här. ska ta en dusch så jag är klar när hon kommer hem vid 2, ska på staden en sväng och sen på Willys och handla!

Ska ladda min lur med pengar också, hatar att vara utan pengar på luren!

Ne hade väl inte så mkt att skriva faktiskt, får se om jag skriver mer sen.

Syrran fyllde 27 igår också, grattis igen! <3

Utvilad? Nej, svarta påsar under ögonen, Ja!

blir ju helt tokigt alltså, har även denna natt bara sovit 2 timmar;( fattar inte varför jag inte kan sova. gick ju och la mig kl 22.00 igår och läste lite och sen sova jag 2 timmar och sen har jag fan varit vaken, skruvat och vänt på mig en gång i sekunden, sjukt jobbigt närman inte kan sova!!
Karin har iaf stuckit till Simon och ska fortsätta måla hans kök och han kommer hit sen och ska lägga golvet i vardagsrummet;) Äntligen!
jag ska roa mig med att städa badrummet och fixa lite sen kanske jag går upp till Karin och hjälper henne!

Robin ringde igår kväll också och pratade med han ett bra tag om allt och inget som vanligt, och såklart med några korta pauser eftersom min mobil lägger på då och då;( vill ha en som funkar nu!!
Han hade iaf pratat med Anna och kunde konstantera att hon va full;) så jag hoppas hon ringer sen och berättar om sin kväll;) hoppas du hade kul nos <3

På måndag får jag min lön;) men den ska jag faan inte shopa upp denna gång, fast ett par lackleggings ska jag iaf unna mig;) och en tunika till såklart;) men sen va det bra!

Är alltså helt ledig idag och det är jätte skönt med tanke på att jag inte sovit något, så jag ska städa och eventuellt hjälpa Karin att måla! I morgon blir det till att jobba igen, men jag tycker om att jobba söndagar så det gör inget, lungt och skönt då och dom flesta äter bbq, simpelt och trevligt;)

ne nu ska jag på med hotpantsen och ett linne och ställa mig och skrubba och spola rent badrummet;)

Skriver en rad ikväll!

om pappa eller mamma läser så ring mig!!

Puss och kram och nyp i stjärten som Emmelies farmor alltid säger;)

Grattis Eve

Som äntligen skrev det efterlängtade blogginlägget;)

Har spenderat dagen med att gå upp på stan och hämta Eve vid bussen sen gick vi hem och prata lite med Karin.
Sen fick jag skit god middag av Karin, kycklinggryta med grön curry;), klyftpotatis och limesås;), MUMMA!
sen blev det dags att gp till jobbet och Eve gjorde mig sällskap, sen har det varit full rulle, hela restaurangen full hela kvällen, mkt spring. sen va det dags för middag nr 2 på jobbet;) skit god mat även där, starkt och mumma va det!
Och nu är jag hemma igen och ska gå och lägga mig och läsa och sen sova, inte varje fredag man går och lägger sig kl 22.00 inte;) speciellt inte om man e ledig på lördagen och det är jag;)) Men blir skönt att sova och vakna pigg och utvilad i morgon.

Va super mysigt att få träffa Eve lite också, så länge sen sist nu <3

Får se hur jag spenderar min lediga dag i morgon;)

Ne nu blir det boken fucka aldrig upp:) sjukt bra så det så!!

God natt
XO XO / Josefine


Samtal med Eve

Skulle ha mött Eve på stan igår och träffat henne, som jag inte träffat på 10 år som det känns;( och smarta lilla jag glömer ju såklart bort det och min cp mobil funkade inte igår så inte fick hon ta på mig heller!
Så paratade jag med Robin i morse, också ringde Eve till han så jag bad han be Eve att ringa mig och det gjorde hon och inledde vårat samtal såhär:
Eve, hej din skit unge
Jag, förlåt förlåt förlåt
Eve, det är lungt MEN det är ditt fel att jag handlade upp massa penagr igår bara så du vet!
Jag, hmm okey?!
Eve, jo men eftersom att jag inte fick tag på dej så måsta jag ju handla lite;)

Bra söt min lilla Eve, så det va mitt fel att hon spenderade upp massa pengar på stan igår tydligen;)

men nu gör vi ett nytt försök att träffas idag, hoppas det går bättre;)

Nu ska jag lägga på ett ansikte och ta mig en kopp kaffe;)

Eve, glöm inte att uppdatera din blogg!!!! ;)


Counting Crows - Mr. Jones

kan ju inte annat än att älska denn låt. så sjukt bra!
sitter hos en polare och diskuterar tatueringar, ska sätta min nästa på vänstra höften, hoppas den blir snart, blir en text på spanska och ett hjärta under, kommer bli sjukt nice! nu vill man bara ha casch så man kan gadda in den:)
Mamma och pappa vet man ju direkt att dom kommer hata det, och kanske därför jag älskar tatueringar;), vem vet!!

Ne ska röra mig hem snart..

Skriver en rad eller två i morgon..

XOXO/ Josefine

Inget avstånd kan förena det som ödet skiljer, Ingen närhet kan förena det som ödet skiljer, det blir nästa gaddning på ruggraden, sweet:)

Give me some casch!!)

Något speciellt

visst fan är det något speciellt med folk som älskar en för allt, när man ser sur, trött och bara tycker att man själv är fulast i världen så kan en annan människa lägga handen på ens hjärta och säga, - jag älskar dig!
Man vet att denna människa älskar en även om man är ofixad och ser ut som hej kom och hjälp mig. och även när man e fixad och fin!
Vet att personen alltid ställer upp även om man inte tillåter det. så vill personen iaf. bara ens egna tankar som sätter stopp. trots att man många gånger inte vill annat än att gråta ut i personens famn..
 Vet inte vad jag vill komma framtill men har man en sån person i sin omgivning så ska man vara rädd om den!

XOXO/ Josefine


Tisdag

Sov skit dåligt inatt vakna hela tiden och låg och vred och vände på mig, segt som attan, så jag va ju skapligt trött när jag gick till jobbet kan jag lova. men det gick bra att jobba iaf, lite kaffe så kom man igång.
Sen när jag kom hem ringde jag ett trevligt samtal och fick lite bra information, allt känns så jävla skönt och spännande nu, längtar!! Nu är det verkligen klart med allt!

Sen har jag tvättat min dunjacka;) den blev ren och fin så nu är jag redo för 25 minus grader iaf;) hehe!
får se vad som händer ikväll

Känns bra att man har något kul att se framemot och nya utmaningar, behöver verkligen det nu!

Nu ska jag och Karin käka korvstroganoff och ris och kolla på bonde söker fru;)

Puss

<3

Ny vecka, nya tag

Jobbade lunch idag, gick bra dock lite folk så det gick rätt segt, sen mötte jag syster och hon följde med mig på the phone house och frågade om min mobil gick att laga, men icke! Dom frågade vad i helafriden jag hade gjort med den och skrattade ut både mig och syster;) hehe.
men det roliga är ju faktiskt att jag inte gjort något förutom att tappat den i golvet ex antal gånger. vi kom iaf framtill att det bara va att köpa en ny.
 Va in och kollade på internet nu och dom kostar 1050 :- kr där så blir till att önska sig en i födelsendags present då! Ska köpa en likadan för jag trivden sjukt bra med den, lite, platt och bra ljud så och nu är dom ju inte så dry heller!
 följde sen med syster till mormor med lite pengar och sen gick vi hem till henne och jag hämta lite saker som jag hade där.

Träffade Ville på stan också, han va sur för att han hade blivit nekad på bolaget på grund av att hans lilla kusin hade vait med;) va kul att se han iaf, blir så glad när man träffar den token!

Ne, nu ska jag gå och tvätta lite kläder, kändes sjukt jobbigt men men!


Lucky lady ;)


Fredag

Tänkte åka till mamma idag men så ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba för Lotta va sjuk. så det blir jobb ist för att åka till mamma, blir skönt att jobba också. får se vad man hittar på när man slutat.

Nu ska jag göra kyckling och potatis och sen sminka mig och göra mig klar för jobbet.

See ya

Pigg men mest övertrött

Har ju som sagt spenderat min kväll i krokom. va jätte mysigt.
bara att ligga i soffan med mikaela (syster) kändes ju som att det va 5 år sen;( blir abslout fler besök hos dom, också kan ju dom få passa på att springa tillsammans ist för en i taget och jag tar hand om ungarna <3
Tack för god mat och mys familjen Larsson/Nordqvist!

Sen kom Rensbo och hämtade mig och vi kika lite film, men jag va ju sjukt trött så jag låg och halvsov hela filen typ. sen åkte han hem och jag somnade i soffan och vakna nu, Pigg!! men va?! tror jag är övertrött bara så jag ska tvinga mig själv till söms nu;)
God natt


jag och syster Mikaela


Jag och älsklings Linus <3


jag och älsklings Wille <3

Mina prinsar, moster älskar er <3

God natt

Krokom

Nu är jag i krokom hos syster och Berra och har busat med pojkarna och ätit pankakor, inte helt fel;)

Ska väl bege mig in till stan snart igen.



Bjuder på en gammal bild på mig och Wille i min student mössa <3

Fotboll och inget VM för Sverige;(

Ja det är ju sjukt tråkigt men hade jävligt bra sällskap ist och det blev en mysig match!

Måste ju säga att det är få vänner som man lyckas hålla kontakten med även om man vill, jag och Anna lyckas bra trots allt avstånd och jag vet att hon alltid finns där för mig, vad som än händer och vad jag än ställer till med så finns hon där bakom mig och puttar mig framåt med sin hand på mitt hjärta! och det är något jag beundrar henne för och uppskattar något fruktansvärt! Du är guld i mina ögon nos <3

Sen finns det vänner som man alltid har trott skulle finnas där, men vart är dom idag?? man bor i samma stad och har alltid haft "det" men vart är dom idag?? det är så sjukt tråkigt och man ringer och försöker men får man inget tillbaka så ledsnar man efter att tag, tyvärr men så är det!! Känns bara tungt och jobbigt men men!!

Va inte det jag tänkte blogga om nu men men!
för jag har ju haft en kanon kväll;)) riktigt mysig fotbollskväll. tack för den;)

Ska lägga mig och sova med ett leende på läpparna nu!

PussPuss


God natt


Internet tillbaka

Idag har jag varit till pappa och hämtat min mikro eftersom karin inte har någon också passade jag på att hämta vinterjackan, så den ska jag ner och tvätta snart tänkte jag. fick lite lunch hos pappa också, tack för den! sen skjutsade han mig tillbaka hem igen.
Nu har två elektriker varit här och fixat vårat internet, det har inte funkat på hela helgen!
Anntar att även dom trodde att vi var lesbiska;) haha, alla som inte känner oss och som varit här och fixat typ elsaker och sånt tror att jag och Karin har ett förhållande;) haha, men det bjuder vi så gärna på!

Igår kväll åkte Karin till Tomas och jag kännde mig helt tokigt ensam så jag ringde Eleonor och hon och Robin kom och hämtade mig också va vi till raggarn och träffade Rensbo den åkte vi hem till han och kollade på film, såg en as hemsk skräkfilm (va nog bara jag som tycket den va hemsk;) sen kollade vi på halva män som hatar kvinnor för Robin och Eleonor skulle upp tidigt och klockan va halv 3 så då åkte vi hem. lite problem med frysta dörrar och en jävla halka, men det gick fint;)

I morgon blir det jobba men bara lunch tyvärr hade gärnat jobba mer men det är ju som inte så mkt folk;( men jobbar lunch på torsdag också.


Jag fick den natten och jag lever på den länge..

Josefine

Hade grymt kul iår, satt hemma och drack vin och dona med Karin sen gick vi på g3 och där va et drömmen fören gång skull;) hehe. skit roligt folk och et blev en grym efterfest. tack för den folket!

Idaghar jag varit med Tindra till vetrenären och sen va jag på basket med syrran andreas och dann, vi förlorade och spelade en dålig match men et va kul iaf!

sen ficka man middag också har det spelats spel och druckits lite vin, super nice!

I morgon blir det badet och relaxen;) vi e massor med folk som ska dit och et kommer bli grymt:)

nu ska jag sova snart,

Gör ont att göra saker man igenligen inte vill!

Sitter fortafarnde med min sändiga tanke hur det hade blivit om inte? to late

Chill dag

Jobbade luch idag, rätt lugn sådan. sen va jag hem och satt och prata med Karin och drack lite kaffe, sen fick jag springa upp till frivården där syster har sin praktik ickså va vi till henne en sväng och sen till samuraj och käkade sushi;) Mumma!! sinnes gott det var!
sen har vi suttit hemma och donat, har för en gång skulle lagt ner lite tid på mitt hår och lockat det;) händer typ 2 ggr om året;) ahah, blir ju snyggt men så segt att gö!

Mamma ringde nyss och påminde mig om att jag ska ta med Tindra till vetrenären i morgon och det va ju bra för det hade jag totalt glömt bort. mitt lilla hjärta ska få en spruta, men det går nog bra! Hoppas!

Nu ska jag och Karin ut och göra stan;) men blir hyfsat lungt ändå för ska ju som sagt upp och ha Tindra och göra massa saker, men kommer få en kanon kväll iaf;)

Jobbigt att hålla tillbaka alla känslor! 

Tänker tillbaka med ett leende på mina läppar <3


Idre fjäll

Har haft 5 tokmysiga dagar i Idre med min bästa Anna och svegs skidgymnasium:) jag och anna har varit deras personliga kockar under deras läger;) Det va kul och lungt och skönt. Kom massa snö också och jag och Anna funderar starkt på att söka jobb där nästa vinter säsong:)
Va sjukt skönt att komma från stan också. Min mobil pajade påvägen dit, tråkigt. men dom som behövde ha kontakt med mig fick det via Anna så det hela funkade bra iaf;)
Ganska skönt utan mobil ändå, jag kan ringa dom jag vill prata med och dom kan ringa mig via andra och resten är det bara tyst ifrån:) Jag kan ringa om jag vill och känner för det! Lämpligt!

Jag och Anna åkte direkt från Idre till Hede idag, va till Johanna och fikade, mysigt att träffa henne och lilla Kajsa igen!
sen åkte vi till Boffen och täffa han, alltid lika kul. saknar han och allt tok man gjort ilag.
Sen satte jag mig på bussen hem och är i stan igen, hade kunnat stanna i Idre ett bra tag till.

Tack min älskade Anna för underbara dagar och mkt tok, hoppas vi ses mkt snart igen nosen min <3
Och du anna, det va sjukt mkt snö på skalet;)

nu blir det sängen