Myskväll med sambo Karin

Jobbade lunch idag, inte så mkt folk. Sen gick jag på stan med Karin, Sus och Malin;) va på polarn och pyret och köpte gravid byxor tilm Malin som ska ha bebis om 4 månader;) sen va vi på H&M, hittade världens finsate jacka;) ska önska mig den i present av mamma eller pappa när jag fyller 20. om jag inte hinner köpa den själv innan;) den kostade bara 600 så jag kansek unnar mig den när lönnen kommer!
Sen va vi på Gina Trikot och dit skulle man ju aldrig ha gått, hittade as många snygga klänningar och skit snygga thigths i lacksvart;) riktigt nice! Hittade en jätte fin kort svar klänning också som satt skit bra. MEN jag va ju duktig och prövade bara, köpte iget, inte än iaf;))
 Ä ju bara snart en månad kvar tills lilla jag blir 20 år, helt sinnes sjukt;) hehe

Sen när vi kom hem lagade Karin jätte god middag;) sen har vi suttit och pyslat och ätit dipp och morötter, nyttiga idag vettu!

Skulle ju ha mitt viktiga möte med Anna idag men hon har inte ringt så jag tor vi tar det i morgon!;)

Va ut och gick med Wictoria igår kväll också, mkt mysigt och skönt att prata av sig lite! Så sällan vi träffas nu, men det får det bli ändring på hjärtat mitt <3

God natt folket

Efter reng kommer solsken

Har varit mkt som har varit jobbigt och mkt skit..men nu har iaf en ganska stor del löst sig:)) Och det kunde inte bli bättre:) Vintern 2009/2010 kommer bli det bästa någonsin! Kommer lära mig massa nytt, träffa sjukt mkt folk och få bra erfarenheter att ta med mig i baggaget. det känns stört skönt vill jag lova!
Men såklart är det fortfarande jobbiga saker kvar. men som mamma blukar säga- livet är inte så roligt jämt, det bara är så! Mamma brukar ju ha rätt så! när man ridit ur nästa storm så kommer det solsken igen;) det vet jag! tar bara lite tid ibland!

Nästa fredag till tisdag åker jag till Idre med Anna panna och ska laga mat åt skidlinjen igen på deras tränningsläger;D ska också blir skit kul!
Gjorde det förra året när vi gick på wemer och nu ville dom såklart ha tillbaka oss igen;) Vi är ju såklart bäst så inte så konstigt det:) Åker igen vecka 47, då blir det i Buksvallarna och jag uppfattade det rätt:) Super kul! Nästa vecka blir det bara jag och Anna och vecka 47 följer även Eve med:) härligt tjejer!

Nu ska jag lägga mig i soffan och pumpa bra musik och bara må bra!! det är jag värd! så det så!

Gör valet, dra på skalet

Svåger Berra, Wille och Linus

jag och mamma klev upp kl 7 i morse och track the framför brasan, sen somnade jag om igen och vaknade vid 11. bakade äppelpaj och inväntade svåger och pojkarna som mom och hälsa på. nu sitter Wille och mamma och läser saga, Berra läser korsord och Linus sitter med mig.
 Uppdaterar lite när du åkt hem!

Puss

Sur Sveg, powerwalk och tvmys

Klev upp 8 i morse och gjorde mig klar för att följa med mamma och jobba. Åkte först till Sveg till och sålde lite där och käkade lunch på konditoriet sen åkte vi till Storhogna, där tog jag en promenad med Tindra på fjället, så jävla läkert där uppe nu méd alla höstfärger, mkt vakert!

Sen åkte vi hem till lilla Hästön igen och tog en powerwalk med mamma och Tindra och dra på trissor vi träffade hela 3 personer på byn, det är ju nästan så man blev rädd. brukar nämligen inte träffa någon eftersom att det nästan inte bor så många här på heltid:) hehe. träffade iaf Heppes pappa och Tord och Lena som också va ute och rastade hundarna. trevligt trevligt!

Skönt att vara här och bara ta det lungt. och mottagningen på min mobil funkar inte så bra här så jag kan bara skriva sms men just nu så känns det faktiskt skönt..

Nu ska jag kika fejan lite och sen sova, sinnes trött.
Haha, just det även att min käar far som är 57 år har skaffat facebook, haha. ålderskris??

God natt

Massa dans och fyllekäk

Blev såklart inte alls en så lugn kväll som vi hade tänkt:) men hade grymt roligt och träffade mkt folk och dansade helt sjukt mkt;)
Blev bra drag när marmelad orkestern spelade, duktig på att få igång folket dom!
Carro och Andreas kom också så dansa lite med syrran också.
Träffade Rubina också, alltid lika kul eftersom det inte är så ofta längre, men det får vi göra något åt tycker jag:)
 Sen blev det Subway och fyllekäk sen hem och sova!

Tack för ännu en galen kväll, Karin och Sus:) som alltid;) haha

Nu ska jag ta mig en dusch och fundera på om jag ska åka till pappa kanske.


The Outfield-Your Love

låten är bäst!
Det handlar inte om mig, ditt sätt att snacka illa om mig är enklare än att hantera dina egna känslor, för det är faan vad det handlar om!!
 INGEN  människa säger så om mig,  och absolut inte mitt du!!

Tar inte mer nu, aldrig!!

Är glad att jag har mina vänner, vad hade jag gjort utan er?? Karin, jag älskar dig <3

solklart

Är ju inte helt dum i huvudet och fattar mkt väl vad det handlar om, ändå så spelas detta jävla spel. helt sjukt!

Nu krävs en härlig kväll med tjerna och den har börjat bra:) sitter och dricker vin och lyssnar på bra musik. ska piffa lite och sen krogen.

Som sagt, vi går all in och skiter i resten!

ska kanske ringa Anna panna och höra om hon vill med:)

Aldrig igen..



SKål!


Nu går vi All in och skiter i resten

Ja har blivit bjuden på en lyxig middag av Karin, tack för den;)
Vaknade i morse och ser på Karin då har hon versta skrubbsåret på hakan, frågade hur hennes kväll hade varit och den hade varit hård minnsan:) haha

Så därför tänkte vi ta det lite lugnare ikväll;) Har tagit ett glas rödvin nu och sitter och väntar på att Sus ska komma, sen blir det G3 åter igen;)

Tur man har vänner som man hittar på roliga saker med, för annars skulle ju livet vara bra jobbigt!

Nu kom Sus och jag ska sminka mig lite!

Skriver väl i morgon, får se om kvällen blir lugn som planerat eller om det blir tappat:)

All in!

Sjukt god mat;)

Igår va jag på ica maxi med mamma och Tommy. hetl sjukt mkt folk och man fick stå i kö till kassan i 50 minuter, helt stört. Sen åkte vi hem till Tommy i Torvalla och byte om och piffa lite. sen kom Bertil och hämta oss också åkte vi till han och Anki. käkade ostbricka där, mumma! Sen åkte vi ner på Eriksson´s och käkade middag. åt skit god renfilé med kantareller, helt sjukt gott! Sen gick vi på volos och tog en öl. sen tackade jag för maten och en trevlig kväll och gick hem;)

Nu ligger Karin i sängen och har huvudvärk och jag sitter vid datan:) ska på G3 ikväll och kolla på marmeladorkestern;) Sus ska med också så det blir kul!


Förstår inte hur du kunde säga så?!

Te Amo <3

det är ju bra konstigt hur man kan känna sig så osäker på saker och ting så fort den man älskar försvinner ett tag.
Även om man satt stop för saker och sagt att det ska vara på ett visst sätt så kan det göra så fruktnasvärt ont att se den andra gå vidare.

Då är ju även fråga, varför lämnnar man en person man älskar?! Ja men vissa gånger funkar inte allt som man vill och allt blir inte som man tänkt..Hur ska man orka bära andra när man inte orkar bära sig själv?!

Vissa dagar kanske man bara vill ligga i den där trygga famnen och bara känna sig som en prinsessa MEN det funkar tyvärr inte alltid!

Mkt tankar, Mkt känslor, Kommer alltid älska dig <3


Jobb, stan och hårtussar

Sitter och lyssnar på Counting Crows - Mr Jones, så underbar låt så det finns ju inte, älskar den låten!

Jobbade lunch idag, hyfsat med folk så det var kul. sen va jag på stan och träffade Eve och Anna <3 handla med dom och sen skulle dom hem och jag hem.
Va hemma i en kvart sen gick jag upp på stan igen och träffade Eleonor och Robin, köpte en mobil till Robina och kika i lite affärer och Eleonor hittade en jätte söt rosa tunika/klänning. sen åket dom hem och jag tog en promenad upp till min kära mormor och hälsade på henne, det händer ju inte så ofta tyvärr. Prata och drack lite kaffe. Hemtjänsten kom ocks¨för att hjälpa till med middagen, som mormor måste ha hjälp med eftersom hon inte ser så mkt.
 Måste ju säga att hemtjänsten har sina guldklimpar men dom är faan FÅ! Dom får ju betalt av att hjälpa gamla och det är deras jobb, men ändå så berättar mormor att det ofta är unga tjejer som tycker att mormor kan diska själv, vilket hon inte kan! (hon ser nämligen inget) men då frågar dom
- Ruth du kan diska det där lilla själv va?
och min snälla mormor vill ju inte vara jobbig så hon säger ju, Ja såklart. och hon diskar så gott hon kan men det blir inte rent. okey jätte tråkigt blogginlägg kanske men poängen är att dom har så jävla simpelt jobb och dom kan ändå inte sköta det??!! Vad fan är grejen!? Blir så arg. men hoppas man är där nösta gång någon av dom tjejerna kommer så ska dom faan få höra vad dom får betalt för och det ska faan göras!! punkt slut!!

Ja ja sen gick jag hem till Karin och färgade håret igen, ville få bort det lilla gula som finns kvar. sagt och gjort. när jag skulle borsta ut håret efter att ha tvättat ur färgen så satt halva mitt hår i borsten. minder jävla kul kan jag lova! så nu ska jag låta mitt hår vila väldigt länge och ge det massa inpackningar;) vill ju inte tappa allt mitt hår!

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chillar!

I morgon ska jag på ica maxi och kolla in det med Mamma och Tommy;)





Onsdag

Jobbade lunch idag, sen gick jag och träffade Jonte och Linn som va istan över dagen, gick runt lite på stan och sen ner till mig och Karin och drack lite kaffe, sen åkte Linn med tåget till Norge och Jonte tillbaka till lilla Hede igen;)
Jag och Karin har donat och fixat i lägenheten, varit på clas olsson och köpt massa lampor och gerjs, blev skit mysigt i lägenheten, bara golven som fattas nu juh :)

Sen va vi på affären och handla, sen när vi kom hem lagade jag hemmagjord potatismos med brunsås och köttbullar, skit gott juh:) Mumma! varför äter man inte det oftare undrar jag?! bra gott med husmanskost:)

Har nyss tagit en dusch och nu sitter jag här vid datan och smällter maten lite;) Karin håller på att måla lite, men sen ska vi kolla på det omtalade programet, Hollywoodfruar;) Är helt slut så det blir kanon med en hemmakväll.

Nu vill jag ha vinter och en kanon säsong på skalet! Hoppas

XOXO / Josefine

Hos Mami

har sovit jätte dåligt inatt, drömt mkt och  vaknat titt som tätt, jobbigt. men somnade om efter mkt om och men och sov till kl 10, jätte skönt. se gick jag upp och drack kaffe med mamma.
Nu sitter jag och kikar lite på nätet och mamma håller på med något ute!

Så skönt att vara här när man inte mår hundra, bara få vara ifred och bara vara!

Jobbigt att göra saker man inte vill men man vet att det är det bästa.. Inte lätt inte.

Hur ska man orka bära andra när man inte orkar bära sig själv..

Hos mamma och hälsar på

blev helt knass med det förra inlägget, vette fan vad som hände;)

Jobbade idag, skönt. sen gick jag och hämtade Tindra också gick vi och hämta Karin, sen gick vi en promenad nere i badhusparken, skönt. Sen gick vi hem och lämnade Tindra och sen gick vi och träffade Sus och Malin och gick en sväng på stan med dom. Sen kom mamma och då gick vi på samuraj och köpte sushi sen hämta Tindra ovh nu sitter jag hos mamma vid datan, harr varit ute i skogen med Tindra i en timma, otroligt skönt!

och nu har mamma massa tanter här för dom ska ha syjunta eller vad det nu heter;) ja bor man i en liten by som denna så måste man ju hitta på något, själv nöjer jag mig med datan!

Tro på faan också att jag glömde laddaren i stan också och har noll batteri;( men men.

Sjön ligger helt spegelblankt och solen håller på att gå ner, måste ju säga att det är fint i den här lilla byn ändå:)




Myskväll med Anna och Eve

har nyss Duchat och nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå till torvalla. ska käka mysmiddag med Anna och Eve <3 en kanon bra aktivitet på en lördag;) alldeles lagomt!

Igår åkte jag till krokom och hälsade på syster och svåger, myste med Wille och Linus och fick en kanongod middag, Pasta med musslor i vitvinssås:) MUMMA!! tokigt gott va det. sen åkte Mikaela och spelade poker så jag och Berra kollade på idol och Kändisdjugeln, som för övrigt borde hede B- kändisdjungeln, kassa och tråkiga kändisar var det ju faktiskt! Mysig kväll i krokom

Ne nu ska jag springa upp till bussen!

Ha en bra lördag folket


Mys kväll med Eve och Anna <3

har nyss Duchat och nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå till torvalla. ska käka mysmiddag med Anna och Eve <3 en kanon bra aktivitet på en lördag;) alldeles lagomt!

Igår åkte jag till krokom och hälsade på syster och svåger, myste med Wille och Linus och fick en kanongod middag, Pasta med musslor i vitvinssås:) MUMMA!! tokigt gott va det. sen åkte Mikaela och spelade poker så jag och Berra kollade på idol och Kändisdjugeln, som för övrigt borde hede B- kändisdjungeln, kassa och tråkiga kändisar var det ju faktiskt! Mysig kväll i krokom

Ne nu ska jag springa upp till bussen!

Ha en bra lördag folket


Livet är en dans på rosor, det är bara en dans med Väldigt svåra steg

Sov ut ordentligt i morse, riktigt skönt. sov till 12 och sen ringde mamma och ville att jag skulle ta Tindra ett tag.
så hon kom hit med henne och sen bjöd mamma mig och Karin på lunch, mysigt! Tack för det mamma! Sen skulle mamma klippa och färga håret, så hennes frisa klippte min lugg också, blev bättre än innan iaf men dock fortfarande lugg:/ hehe att man aldrig lär sig alltså!

Sen va jag ut på en promenad med Tindra nere vid storsjön, skön att rensa tankarna lite!

Anna provjobbar på clarion nu, hoppas det går bra bejbi:) <3

Kul att Sverige vann matchen igår, även om det var en dålig match, så jag är inte så avundsjuk att pappa fick se den live ändå:)

Mycket tankar och funderingar i mitt lilla huvud som vanligt:/ hmm...

Ne nu ska jag diska lite och lägga mig och vila en stund!

Svin influensan?

jaha, då satt man här igen då, har käkat sushi:) mumma!! och nyss tagit en dusch, samt gjort misstaget att klippa lugg igen!! varför lär jag mig aldrig?? sist jag gjorde det så va det i p-längan på skalet och avslutade resten av praktiken med diadem!! haha. kommer du hiåg Anna?! <3 ett av alla miljoner minnen med dig nos! vi har haft våra tappade stunder vi minnsan:)

börjar förövrigt fundera om det är svinskiten jag åkt på?? är as förkyld men tror jag klarar mig utan den alltså!!

Har köpt ett par jätte snygga höst stövlar idag iaf, snygga och sköna!

Pratade med min kära far igår, han är i Malta nu för att han ska se matchen mellan malta- sverige nästa onsdag där, så då passa han på att vara där i 8 dagar när han ändå skulle dit, jävla pappa man har alltså! för inte fan va jag medbjuden;( Hoppas han har det bra och att matchen blir galen iaf, själv får man kolla den på Tv!!!


Enligt killarna som sitter i byn som gud glömde så har jag taskig attityd?! hmm. inte jag som sitter i byn som gud glömde och spelar tv spel;) hehe



XO XO / Josefine

Bio och mysdag med Sambo Karin <3

Jobbade lunch idag, sen va jag och Karin och handla lite också gick vi hem och drack lite kaffe och snacka skit och jag färgade håret, IGEN!! hehe. inte så gult nu iaf!!

Sen svida vi om och gick på bio, nya Beck filmen, det var såklart sjukt bra ;)
Sen blev det lite mat på Captain och en bärs, bra avslut på en kanon kväll, Tack för den nos <3

Även så kom Carro Winberg och Carro Karlsson på besök på jobbet idag, oväntat och jätte kul att se dom igen.
Ny bil hade Carro och Per köpt, jätte fin;)

Saknar min Eve, vet inte riktigt hur man ska göra för att få träffa denna brud?! Någon som vet?!
har träffat henne 2 ggr sen vi kom hem från Bulgarien!! INTE OKEY!! Får bli ändring på det tycker jag!

Anna, när du kommer blir det hof och järn och massa tok ;)

nee, nu ska jag kolla film och sova!

God natt