Jobb & Skola

hmm vaknade kl 05.15 av mig själv i morse :/ men skulle ju upp 05.30 så det var ju bara bra. låg och kolla på carro som låg bredvid och sov så sött, ville verkligen inte kliva upp och jobba:/ men men. jobb ger ju pengar och det tycker jag om:) gjorde mig klar och cyklade ner på jobbet och gjorde årdning frukosten, gjorde ordning lite fakturer och lite små plock. sen blev det dags för skolan och nu sitter man här. har för övrigt halva svenska a kursen kavr:( den skulle ha varit kvar i julas:( my fucking bad..blir så le på mig själv ibland, att man inte tar mer ansvar för saker och ting, men men..life is a bitch..har iaf pluggat lite nu. ska upp och ha metodkök nu:)

helgen var iaf riktigt trvlig, va hemma hos mig och festade i fredags sen drog vi till grinde där det va hockey kväll, trevligt trevligt. tro det eller ej men det va faktiskt typ 50-50 hedebor och wemerelever, men se så trevligt det var iaf:)
lördagen blev bara hemma hos mig, men det va mys det med. va trevligt att wictoria och erika kom och hälsade på <3

nu till helgen ska jag åka ner till magnus <3 det ska bli trvligr, hoppas på en kanon helg. hoppas även att carro och anna kommer ner till oss på lördagen, fixa bil carro!! :)  kanske ska tatuera mig på söndagen oxå:) skulle vara kul om de blev av iaf. blir nog en stjärna på halsen/nacken eller handleden..
aja nu vart det mkt skrivande om bara massa tull. men nu ska jag gå och laga lite mat ist:) fast måste ju7 skriva att jag fick MVG på arbetsmiljö och säkerhets provet:) mkt stolt, du kan tro, ja:)

ha en bra dag