Hudiksvall

nu e jag hos älsklingen i hudik, kom igår och blir här ända tills på måndag, fett skönt. men älsko jobbar så det e lite tråkigt, men jag får fördriva tiden så det går fort till han kommer hem. ska tvätta typ hela dagen:/ mindre roligt men vad faan det ska ju göras..

skönt att åka ifrån hede faktiskt, har hänt så mkt på sistonde och det blir bara som ett stort svart moln av frågor över hela hede;(    R.I.P. Lisa Thagg, du va alldeles för ung! ta hand om Linus där uppe!


carro och ello åker till hede i morogn, men då e ju it jag hemma. kommer hem på måndag sen ska jag jobba hela veckan, så att det kan bli någon utlandsresa!

ne nu ska jag försöka komma in i duschen, sen måste jag på hemköp och köpa sköljmedel och cigg.

trevlig sommar gott folk! / Josefine

Sur Sveg

ja då va man i denna sketna lilla by igen! hatar verkligen sveg asså, fy. finns verkligen inget posetivt med sveg, it nå!! ne du, tackar vet jag Hede :) <3 haha.
ja då är det en vecka kvar i skolan, känns grymt skönt att det börjar gå mot sitt slut iaf..åker hem ikväll eller i morgon bitti och blir hemma tills på söndag:) skönt att komma hem och träffa alla <3

va i hudiksvall hos älsklingen helgen som va. jag anna g, winberg och hanssn åkte dit, grymt härlig helgmen mys väder och härligt folk..

har inte jobba på ett tag nu för att det varit så mkt i skolan men nu e det nog dags att börja köra igång iagen:) så det kan bli någon utlandsresa..

i midsommar ska jag tatuera mig om det blir som jag tänkt:) ska skriva : inget avstånd kan skilja på det som ödet förenar, ingen närhet kan förena det som ödet skiljer. på ryggraden:) kommer bli fett bra:)))

nu ska jag gå ut i solen:)

snart ett år, i och försig till och från men iaf <3 ska bli många fler!!