En oförglömlig helg med gott sällskap i lilla who valley!

började fredagen med att jobba lunch och sen gå upp i konferansen och bli färgad i håret av matrix frisörerna, eftersom jag hade lovat att ställa upp som hårmodell under deras visnings helg på skalet. efter att blivit grå och blå i håret så gick jag ner till bussen och hämtade tjejerna från stan, Sus, Karin och Tina. käkade lite pizza på hotellet och gick sen hem och förfesta och sen körde vi en kväll på nattklubben, hade skit kul men va dock inte lika kul att kliva upp kl07.30 för att sitta som modell på konfen kl 0800. men det gick bra och jag fick en jätte fin uppsätting, bilder kommer sen!

På lördagen blev jag ledig så vi körde en två rätters på hotellet och sen nattlubben igen, hade sjukt jävla kul och vid 2 tiden så splitrades vi damer igen och för att sedan ses hemma i längan kl 9 på morgonen och alla varit på olika håll:)
Hade en as rolig helg men sen blev det söndag och tjejerna skulle hem och jag kom på att jag va ledig sön mån och tis, så jag följde med dom hem till stan igen.

jag karin och tina käkade lammfile, bakadpotatis och skagenröra igår när vi kom hem och sen myste vi till en Johan Falk film, love it!!

Idag sov jag och Tina till halv 2, sjukt skönt och det behövdes!
 Sen åkte vi till Willys och handlade massa saker till en sjukt god middag. sen kom sus och kari hem från jobb och vi käkade kött med en fantastisk sallad och klyftpotatis med rödlök, fetaost och paprika och tzatsiki, MUMMA!!
och en flaska Fetzer till det (kan vara världens godaste rödpang)

nu sitter vi alla i soffan och kolla på hemmafruar! Myss kväll utan dess like!

bilder kommer kanske sen!

Puss <3

Tracy Chapman. The promise <3

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face, your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.


Ett av alla vackra minnen, bara ett!

Sitter på saknad <3

Har du någongång gråtit i ett samtal?? blivit så lycklig av att hör rösten så du inte vet vart du ska ta vägen?
den lyckan kände jag idag,  bara höra rösten och vad rösten sa!!



Kommer alltid vara din <3<3 Jag älskar dig


lång sovmorgon med ett kort avbrott

jag och sambo Anna har tagit sovmorgon till nu, förutom ett kort avbrott för ett samtal av Mr Big som ringde som gubben ur lådan efter sådär 1,5 månads tystnad!! så då krävdes det lite ytligare sömn, förstår mig inte riktigt på denna mystiska man men antar att det va just det som en gång fick mig att falla! men nog om det. as skönt med sovmorgon iaf, börjar jobba om en timma.

Får väl se om det blir ett samtal till eller om det e tyst i några månader först..

Ne nu ska jag sparka ut Anna ur duschen så ag också hinner duscha, sen blir det jobb för hela slanten tills 03 inatt.


I belive in paradise



saknar mina tjejer från stan. men snart är vi alla 3 igen. fast bättre till och med 4 nu  mera juh;) med Tina!

<3<3<3

Syster Mikaela

min kära syster klagar alltid på att jag aldrig uppdaterar min blogg, vilket ärhelt rätt, men det blir som aldrig av bara..
Men i morse väckte hon mig med ett sms om ust att uppdatera, men eftersom jag inte har så mkt att skriva så slänger ag upp en bild på kära syster ist!

ser ut som att träning lönar sig för satan vad stark bruden är, det e min Mickan det;)


Mickan på jobbet, var förbi där och sa hej sist jag va i stan!

nej nu ska jag springa till jobbet, jätte mkt bokat och sen blir det garderoben inatt och Amanda Jensen kommer och spelar!
ses på skalet folket


Hejdå Östersund och Hej Who valley

Har fat en tok mysig och trevlig helg hemma med fest och massa mys med brudarna. men nu kallar plikten så ska snart gå till bussen och åka tillbaka till vemdalsskalet, jobbar i restaurangen ikväll.

Lagade jätte god middag till mig karin och tina igår;) sen hade vi myskväll framför tvn. gick och la oss tidogt, skönt. sen halv 7 i morse gick Karin till gymmet, duktig hon. själv har jag spenderat morgonen med facebook, kaffe och vakna med the vioce, love it!

Men nu ska jag bege mig till bussen!

Puss


En helg i Östersund som igentligen bara skulle bli en natt men blev en helg

Eftersom min vän Karin är så duktig på att skriva blogg så tänker jag lägga in hennes inlägg från igår också! gör det i slutet av inlägget

Började fredagen med att åka hem till ösd från skalet för att överraska syster carro som hade fest, hade en galen kväll och avslutades med karin hemma och lägade älgstek kl 6 på morgonen, jävla bra fyllekäk.

sen på lördagen så övertalade hon mig att stanna yttligare en natt och det gjorde jag efter mkt om och men, men det blev en lugn lördag och en efterfest som va trevlig men när spriten åkte fram gick jag hem och förbi syster Mikaela som jobbade. hon kollade resor så jag har erbjudit mig att följa dom till turkiet och vara deras nanny;) skulle vara as mysigt juh! sen gick jag hem och väckte Tina som deckade innan utgång. fyllekäka och sen blev det sängen.. har varit en galen och jävlig rolig helg, orkar inte skriva om allt men det har varit crazy;) sinnes nice!

Idag skulle jag ta 22.00 bussen hem eftersom kalle och natta har inflyttningsfest men fitt bussen går tydligen inte idag! har åkt den bussen ett antal gånger efter 3 år i hede men tydligen inte idag!
Så jag åker hem i morgon ist och missar festen, men hoppas den blir kanon och att dom får kul, jag fick ju en myskväll men karin och tina och det är guld värt det med!

Nu kommer Karins inlägg om gårdagens tjejsnack;;

När man vill vara sig själv för en stund

Sitter i Carros säng och dricker vin. Känns sunt. Vettigt och vuxet på nåt sätt. Jag har försökt övertyga Tina att hon inte är äcklig trots att hon inte duschar så ofta. Vi har inte riktigt återhämtat oss från gårdagens rabalder men vad gör det? All in igen. Igår var det horfest hos Carso. Skönt att vara sig själv för en stund. Jag tycker själv att jag var en sjukt klassig och snygg hora. Röd pageperuk, stayups, röda strumpebandshållare, svarta trosor och asurringat. Äntligen. Jag skulle alltid vilja gå så här. De andra brudarna körde samma grej. Sus var en något pryd hora men vi tycker om henne ändå. Blev självklart utgång. Blev tillsagda av vakten att något horeri ville det minsann inte veta av.

Nu diskuterar vi män. Smaken är som baken. Visaa gillar småglin och andra föredrar kriminella våldsverkare med mycket tatueringar. Själv gillar jag män. Riktiga män. Stora starka män med breda bringor och fet plånbok. Det finns just en sådan man. Han är snygg och stark. Han är två meter lång och är stor som ett hus. Han bär vit skjorta och dricker dyrt vin. För bra för att vara sant? Naturligtvis.

Nu har vi övergått till Norrlands Guld.

haha, har dock aldrig sagt att Karin har en seriös blogg men den är sjukt kul!


diskat och städat hos mig när jag kom hem från jobbet;)

Tur man har vänner alltså, näör jag kom hem från jobbet nyss så hade filip varit hätr och diskat och städat, sjukt snällt och glad blev jag;) är helt slut så glad jag slipper städa nu.
 hade mkt folk idag på jobbet så det va kul, hade även ett sällskap som det hade kunnat vara så att min far satt med dom, ena karlns röst va precis som pappa låter när han fått i sig lite whiskey och militärrösten kommer fram, haha. men det blev inte moster och faster i solna sång iaf! och det hade det garanterat varit om det hade varit pappa baloo!!

I morgon kl 12 är det inspektion av längorna så nu jävlar ser det fint ut utanför alla dörrar;)

Saknar min tok kicki också <33 tycker du ska komma till mig igen, helst nyss!! Love you big time girl!

Nu ska jag sova och i morgon när jag vaknar är sambo anna hemma igen <3

Puss


Mosters allt <3


jag och sambo Anna


Jag & min älskade Kicki, vill ha forum nu så man får träffa dig igen <3 Miss you all the time baby <3

God natt

Saknar mina små trollungar <3

Moster saknar sina älskade prinsar <3