Servera massa folk

Nu har jag duschat och gjort mig klar, ska gå och hämta Jannice och sen ner på hotellet och käka sen börjar jag jobba kl 17.00
E skit mkt folk som ska käka ikväll med, men det går nog bra!

Somnade vid typ 7 i morse, så grymt svårt att varva ner när man jobbat och varit igång länge.
och Anna missade bussen, men det löste sig för Carro kom och körde henne till Hede så hon fick hämta sig bil och åka bil hem ist för att åka med busse. tur det löste sig gumman. och ha det spå kul hemma
Nej nu måste jag gå!


PussPuss <3

Fatservering och massa korv

Fatserveringen gick helt okey, tur det! va riktigt mkt folk. jobbade till 23.30 i restaurangen och sen Jobbade jag och Anna i korven tills kl 3. och nu e vi hemma och ska sova, trött efter jobb i 10 timmar nu.

I morgon åker Anna hem till söderhamn:( tråkigt tycker jag, men hon kommer tillbaka på måndag igen:)

I morgon blir det sjukt mkt folk som ska käka, vi ska köra både i baggen och restaurangen, fatservering även då men jag hoppas det går bra:)

Nej, nu blir det sängen och sova!

Puss & Kram <3

GodNatt!

God morgon

Vaknade ganska tidi´gt i morse, skulle kolla på film, men otekniska josefine faick inte till det så jag har ägnat min morgon till att dryga på nätet och väntat på Anna, som kom ehm för ett tag sen:)
Jag har duschat och Anna håller på nu, sen ska vi ner på hotellet och äta lite roadkill sen börjar vi jobba kl 5 :) skulle tydligen va skit mkt folk ikväll och fatservering, vilket jag hatar! men jag hoppas det går bra iaf!

skriver mer sen!

Puss & Kram <3

Jobb till 23 och sen EN hof??

Jobbade i restaurangen ikväll, det va grillbuffé och allt gick jätte bra så det va skit kul!
Jag och Anna sa att vi skulle ta en öl när vi sluta och sen gå hem, ja ja och hur gick det me det??? Jo jag och Anna köpte 2 öl, lyssna på Jerry och röjde och sa att nu är det bra!
MEN så gick vi till schlager baren och där blev vi bjunde på 2 shotar och sen är Skinka och Chris så snäll så dom köper in en hela skumpa?! Why, vi sa en öl?? men efter många om och men så drack vi, jävligt god skumpa och dansade till bra musik och hade det så jävla kul! MEN FRÅGAN E NU! - VART ÄR ANNA? borta match?? Spela bra baby:)

Även en annan kul sak som hände ikväll.
det va typ 39 pers som käkade macka och en öl i restaurangen ikväll. ocjså sa dom till mig att mackan va så god.
Jag- ja  vad kul att höra, jag ska hälsa det till köket
Dom- ja gör det, också sa en kille, Men du, jag fick en kött grej med ost runt och den va jätte god, hälsa kocken det!
Och jag blev ju såklart nyfiken på vad det var fördet va ju bara mackor, så jag gick till Erik i köket och sa det den killen just sagt till mig och Erik kollade på mig som om jag va en idiot.
Så jag sa, Ja Erik vad va det då??
- Erik, ja det va en ost och skink macka, :) ahaha ockey det kanske inte låter så kul men fy faan vad jag skrattade, så jävla kul va det då iaf:)

Okey, jag ska tydlien sova utan Anna, låt gå för denna gång!! <3

Nu väntar min säg utan Anna som jag vbrukar sova med, men det blir bra iaf, sovmorgon i morgon <3

God natt, gott folk! <3

CHARMTROLL

Blev ingen skid åkning utan roadkill och cola!

Ja som sagt så börjar ju inte jag och Anna förens kl 5 idag så vi klev upp kl 10 och på med skidkläder och gick ner till hotellet och käka frukost och skulle fixa skidorna, men det blev bara tok så det blev ingen skidåkning idag iaf:/ (fast mig gör det inget :) Men lite kul hade det varit. men men.
Vi drog till Sibylla en sväng och tänkte snacka lite med Carro och Robina, som jobba. men det va så mkt folk så vi gick tillbaka till hotellet och käka roadkill och drack cola ist.
Sen gick vi hem till p-längan igen och nu sitter vi här, Anna är duktig och pluggar :) Medans jag sitter här ist, why?! jaja. Min älsklings Anna är duktig iaf <3

Har slutat fått mina trevliga komentarer av Mikaela (syster) och B . why?? Har ni slutat läsa lillasysters blogg eller är ni bara lat?? Saknar er och prinsarna obeskrivligt mkt iaf! och vecka 11 när jag kommer hem blir det övernattning i krokom har jag bestämt:)

Just det, fick kommentar av någon som glömde skriva vem det va också?
Jag tror mig ju vet vem det va , men skriver inga namn om det här.
Skicka ett sms så jag vet. tycker jag!



Saknar min underbara Wictoria så otroligt mycket, Kom till mig snart hjärtat?? <3

  Som sagt, Jag saknar dig Wictoria <3

Puss & Kram <3

Biltur

Jobbade mellan 11.00 till 17.00 idag med i restaurangen. Sen när vi slutade så gick vi ner till pizzan och satt där ett tag, sen ville Chris att jag och Anna skulle följa han till Sveg och hämta Jonas, så det gjorde vi! När vi nästan va i Sveg så ringer Jonas och säger att han sitter fast i Mora och att dom skulle åka tixa därifrån, för det va tydligen dåligt väder? Så det va ju bara att vända och åka tillbaka mot skalet igen, otur!
Men det blev en trevlig tripp iaf.
Nu står Anna panna i duschen och jag sitter vid datan!
jag ska också duscha, sen blir det film och mys.
Börjar kl 17.00 och jobbar till stängning i morgon, sköänt med sovmorgon. får se om det blir skidåkning på dagen kanske?

Puss och Kram <3

Tisdag

Jobbade mellan 11 och 17 idag i restaurangen med Anna och Carro. Gick jätte bra. men segt i mellanåt. När vi hade slutat så gick vi upp till p-matsalen och käkade. Sen gick vi till Sibylla och hälsade på Boffen, Robin och Jakob som jobba, satt där och dryga på ett tag sen gick vi hem och kolla på andra avenyn sen va vi en sväng till hotellet igen och nu är vi hemma i stugan, har precis duschat, ska kolla film nu och sen sova!
Jobbar 11 till 17 i morgon också! Sen får vi chemat i morgon också, najjan!

God Natt!
Puss & Kram <3

Vemdalsskalet!

Ja då var man här då. Kom igår kväll och blir som sagt här i sex veckor nu :)
Har käkat frukost nu i p-matsalen!
Börjar jobba i restaurangen kl 11, Jag och Anna <3 André gick hem igen och skulle sova eftersom han inte börjar förens kl 17.00!

Igår blev det en himla massa uppackande och sen kollade vi på film och bara myste!
Resten av skalet folket var på Husky me vi kände att vi skippade denna måndaxklubb, det är ju inte ofta det:)

Skriver kanske mer sen!

Puss och Kram <3

Vemdalsskalet nästa!

Jaha, då är dagen här då, praktiken börjar i morgon och vi åker till skalet ikväll, jag Anna André och Adde!
ska blir kul med praktiken och få´göra lite annat än att bara plugga!

Helgen blev iaf en kanon helg!
Fredags så åt vi goo middag hos Eve, potatisgratäng och kött också färsk annanas till dessert:) Mumma!
Sen drog vi till Robin och festa lite där, Sen ville jag åka på skalet så då drog vi dit, blev en tappad kväll men kul va det!

Lördags så kom Anna och Eve och Anna syster och hämtade mig i Hede, så åktevi till skalet och skulle gå på after skin men den missa vi såklart:( haha, sällan vi!
Träffade underbara Uffe som snällt lånade ut ett rum där till mig och Eve också, så vi slapp åka hem sen på natten, Tack för det!
Satt och drack lite vin och myste på men sen vid halv 11 så väntade nattklubben och alla va sjukt pepp, sen blev det en kanon kväll även då:) Eve och Anna blev sjukt full:)haha inte van att se någon av dom full juh:) men kul hade vi iaf!
Sen kom Winberg skit tidigt och väckte oss på Söndags morgonen:( Då va vi inte lika pepp kan jag lova!
Sen blev det lunch och lite snack på Sibylla sen hemfärd till Hede igen!

Tack för en kanon helg folket :)

Nej nu måste jag säga åt Anna att vi ska åka hem, jag har varken packat eller städat lägenheten än:( och det blir mycket packning för sex veckor juh. alla kökskläder och skor och allt annat som vi måste ha med, men men.
Hej då Hede och hej till skalet för iaf sex veckor:)

Ha en bra dag folket!
Puss

Fredag

Jaha då var det fredag igen, veckorna går fort nu tycker jag. Och på tisdag börjar praktiken entligen, ska bli kul, skönt att slippa skolan ett tag och träffa mycket nya människor!

Idag har det varit en skit seg dag i Sveg, fast det är det ju jämt igentligen! Tycker inte om sveg!! men men

Ikväll blir det till att vika tvätt, vilket jag hatar! också packa till praktiken och städa och diska, gud så rolig fredag du:/ hehe. 
I morgon blir det utgång på Skalet :) det ska bli kul!

Trevlig Helg Folket!
Puss // Josefine

Kärlek är att låta den man älskar utvecklas, inte begränsas

Starkvins prov!

igår hade vi ett stort porv i barkunskap, tror det gick bra, hoppas! Sen efter det så fick vi flambera oxfilé, det va skit kul och jävligt gott, Emil lärde mig tycka om blodigt kött också, det är ju faktiskt jävligt gott!

Idag blir det massa städning och en jävla massa tvätt, får se om man hinner träffa T och kolla på en film kanske, skulle vara kul.
Måste ju tvätta allt som jag ska ha med mig på praktiken, börjar den på måndag och ska ha det på Vemdalsskalet i sex veckor:) Tråkigt bara att jag inte hinner träffa familjen något på sex hela veckor;( men men. Hela vecka 11 blir jag hemma i Ösd iaf! Saknar Linus och Wille något otroligt mycket <3
Blir iaf Jag, Anna A, Andreas och André som ska ha våran praktik där, tror det blir skit kul!

På lördag blir det nog utgång på skalet med Anna och hennes syster. Carro W och resten av folket som jobbar på sibylla ska också ut så det blir nog kul. kommer inte ens ihåg sist jag och Carro W festade ihop sist!

På söndag blir det bakisdag med pulkåkning i hede backen:)

Ne nu ska vi ha fiskprov med Gunnar!
hörs!

Puss

Kärlek är att låta den man älskar utväcklas INTE begränsas!




RESAN ÄR BOKAD :)

Den 7 juni åker klassen till Sunny beach :) längtar som en tok nu ju. alla ska med utom Johanna och Jimmie..
Det ska bli så jävla kul, tror det blir bäst jag!
Ringde och bokade idag:) Tack till Kicki på resia som varit på snäll och hjälpt oss med allt!!

Sitter hos Tias nu och har fått mat, makaroner och korv, riktigt gott:)
Borde igentligen tvätta, men har inte orkat det än, gör det i morgon ist tror jag!

På måndag börjar praktiken, 6 veckor på vemdalsskalet, det ska bli kul. Anna A ska ju också vara där, tur det <3

Har varit en seg dag idag med mkt tankar om allt möjligt men känns skönt att resan äår bokad så man har något riktigt kul att se fram emot!

Nu tycker jag att Anna och Eve ska komma hem så jag får pussa lite på dom, har saknat dom i helgen juh <3<3

'' Det är kärlek att låta den man älskar utvecklas inte begränsas''


3 ggr idag

Nu kanske ni fattar att det är tråkigt i sveg? har haft min blogg i typ 2 år och aldrig någonsin skrivit 3 ggr på En dag! haha^^

Fick erbjudande av Kristian att stanna i sveg och festa med han, men blir nog att jag åker hem till Hede ändå! Hade varit jätte kul eftersom att jag sällan träffar han nu mera, men jag känner att det är nog att vara här och servera en halv kväll och känner inte för en hel kväll i sveg!
Så det får bli en annan gång!

Går väldigt segt med min vinlista:/ ioch den ska lämnas in innan praktiken (vecka 5) men tror det e okey att lämna in den efter praktiken också om man inte hinner. det ska ju vara hur mycket som hällst på den listan, röda viner, vita viner, champagne, mousserande, alkoholfritt alternativ, öl, sprit, starkvin, sherry och läsk, fyy faan vad mkt säger jag bara!

Vill hem och täffa mamma och pappa nu, saknar er!! <3 Tror jag blir mer och mer mamma och pappa kär ju äldre jag blir faktiskt:) haha, det vänder nog när jag flyttar hem igen:) om, vill säga!

Helt ärligt så gruvar jag mig för studenten, jag menar det har alltid varit en trygghet och man har haft lägenhet på grund av den men nu måste man jobba, måste fixa ny lägenhet, måste flytta!!:( så mkt måste!
blir Östersund, Göteborg eller Stockholm iaf!!
men Ösd känns verkligen som sist utvägen faktiskt!

nu blev det massa tull.

nu ska vi till medborgarhuset, för det va tydligen där middagen ska vara och där vi ska servera och fixa!

skriver på månadg igen!

Trevlig helg!
Puss

Sveg

Svenskan gick bra iaf.
Så jävla segt bara att åka till sveg också slutar vi kl 12. känns bara onödigt men men. kl 3 ska vi vara på komunhuset och fixa där, ska servera på en middag där ikväll med klassen, så vi får mer pengar till våran resa:)

Tycker allt känns ganska bra trotts allt som hänt, sköt! trodde det skulle bli fett jobbigt men inte, så det känns bra nu! Nytt år, nya mål!
2008 var faktiskt ett jävla skit år!! fyy, mkt hemska saker som hände och massa som dog och skit ;(

Hoppas på att 2009 blir ett kanon år:)

Helgen bli lugn iaf, skönt det. varit mycket krök på sista tiden, men det e ju också kul ioförsig:)^^

På måndag bokar vi våran studentresa till sunny beach :) YEEEES<3

Fryser!

Kom till sur sveg nu!!
har åkt bil från Hede UTAN värme!! trodde jag skulle dö:( men men. vi är iaf här och lever!

skriver mer sen måste jobba med svenskan nu!

btw så skulle det va kul att veta vilka som läser min blogg så skriv gärna en kommentar!

Puss

Fiskdag

Började kl halv 9 i köket i morse, har filéat massa platt fisk, det va inte det lättaste;)^^ men gick skit bra för att va första gången.
Sen gjorde vi musselsoppa och stekt fisk med vitvinssås:) gott va det.
Sen år vi även ostron, fattar inte hur folk kan betala som mycket för det? visst det va helt okey smak, men det åkte faan hiss i halsen när man skulle svälja, fett äcklig konsistens. men man har ju prövat iaf!
Och nästa Torsdag har vi prov på fisk!
Sen när vi va klar i köket så städa vo och sen slutade vi 13.30 skönt!





Sitter i datasalen nu och har kollat på resor, eftersom vi ska på klasresa efter studenten:)
Har hittat en skit bra resa till sunny beach på ett hotell som heter Pautalia, det skulle kosta 65.286 kt för oss som är 14 st så den resan va ju billig! så vi får se vad klassen röstar fram.

Ikväll blir det chill i soffan bara

Bowling på Husky

Ja och som jag nämde igår så sa jag ju att jag skulle spöa Eve i bowling och mkt riktigt, jag vann:)
Blev en sjukt roligt kväll och träffade mkt roligt folk! Tack för en rolig kväll folket!

Klev upp 6 i morse och nu sitter jag i sveg och har svenska:/
Även att jag glömde min plånbok på bussen i morse:( men ska försöka få tag på den sen. men dom öppnar kl 9, segt. hoppas den är kvar iaf! har ju nöjespass, kontokort, busskort, ja allt i den;(

HAPPYFACE :)

Galen helg

har haft en helt galen helg. Så sjukt kul va det länge sen jag hade.
I fredags va vi ju som sagt hemma hos Hanna och festade, inte så mkt folk, men sjukt kul hade vi. lyckades dricka upp 9 liter vin på 4 brudar, bra gjort, och det sjuka är att ingen av oss blev jätte full heller, sjukt lyckad kväll!

Lördagen spenderades på vemdalsskalet, med Anna, Eve och Andreas<3
Blev 3 rätters middag och massa goda viner, i love food <3
Till förrätt åt jag jätte goda musslor och varmrätt blev det fläskfilé med pommes och bea:)
dessert blev det tryffel, den är helt underbart god <3

Sen efter våran goda middag gick vi vidare till nattklubbe för att festa lite, eller mkt. hade grymt kul och sen blev det lite efterfest, blev på något konsigt sätt kvar i vemdalen. på söndagen kom Anna och Johan och hämtade mig sen blev det hem till Hede och sova, sov typ hela dagen igår:)
Sen igår kväll blev det tacos med folket, riktigt gott!

Ikväll blir det Huskey och spöa Eve i bowling ;)

Wemerfest!

Jag, Eve, Anna och Hnna har färgat håret idag och ätit jätte god middag <3 tack frö det brudar <3

sen blev det såklart fest hos Hanna:) sinnes roligt

Men sen blev det lungt och jag och Anna är lite full så hon kom på den bra idén att vi skulle springa i underkläder runt vårat hus, och mkt riktigt. en kvart efter sprang jag och anna runt huset i ja, endast underkläder:) haha, sinnes tappat, men vi gjorde det och det va kallt som faan!

förlåt mamma och pappa men man är bara 19 en gång i livet och i Hede händer det it så ofta:)

Men det va ju inte många som såg det tack och lov:)


nu ska jag fortsätta festa och ha en rolig kväll, för den har vart helt enkelt jätte kul <3


Älskar wemer <3 även om inget är som förr


saknar familjen hemma!


Tidig morgon

Vaknade halv sex i morse av mig själv, mycket tanska och skit som gjorde att det va omöjligt att somna om, så då va det lika bra att kliva upp. Kan ju säga att pappa och Eivor blev jävligt paff att jag va uppe:) haha. Hoppas bara jag orkar med en ute kväll sen, får ta en powernap på eftermiddagen!
Ska åka in till stan vid 12 och träffa syrran och fixa lite saker. Sen ska vi gå till Eivors affär och kolla på tyger och klänningsmodeller. efterom att hon är sömmerska så ska hon få sy min klänning, snällt va henne att hon vill göra det tycker jag, Tack!
Men bara för att man kän välja vilken modell som hells så blir det skit svårt ju:/ någon som har bra förslag?
Har bestämt att jag ska ha en röd klänning iaf!
Efter att vi varit där så blir det hem till Carro och vila lite sen blir det till att fixa sig lite och sen krogen! Tror det kommer bli en toppen kväll med systrarna och gubben Bertil :) (Mikaelas kille)


Du har lovat nu! aldrig mer! Jag litar på dig <3

Inget avstånd kan skilja på det som ödet förenar
Ingen närhet kan förena det som ödet skiljer

Saknar ljusbergsvägs folket!

Pratade nyss med Eve, Tias och Anna i luren. dom satt hos Tias och drack rosévin dom tokarna, på en söndag:) har ju aldrig hänt i Hede liksom:)^^
Saknar dom väldigt mkt och önskar jag kunde vara där och mysa med dom nu!!
Men på tisdag kommer jag och då blir det mys för hela slanten!

Har bara suttit vid datan och drygat hela dagen, har faktiskt inte gjort ett skit idag, men har ju så ont i halsen så det e lika bra eftersom jag ska ut i morgon kväll! blir hårt att kliva upp kl 7 på tisdag och åka till hede, men men vad gör man inte för att slippa åka buss, kan ju ändå sova i bilen. Tack till pappa som är så snäll och kör hem mig till Hede <3

Har tänkt sjukt mkt idag. undrar hur allt blir? undrar om man gjort fel? vill så mkt men en viss del säger att det är fel!
Aja, nu är jag iaf trött och tänker gå och sova!

Sweet dreams
Puss

Wille på youtube

Mikaela och Berra har lagt ut världen sötaste klipp på Wille på youtube <3 han är ju så söt så man dör. höll på att skrata ihjäl mig när jag såg det

Wille sjunger och spelar dragspel - youtube

 http://www.youtube.com/watch?v=1tTgKrJBkfE

Ont i halsen:(

Vaknade i morse och hade skit ont i halsen:/ inge roligt.
Skulle igentligen åka till Hede i morgon, för då kunde pappa köra mig, men eftersom jag köpt förköp till Marité tills i morgon och inte får den såld så får jag åka buss på tisdag ist:/ men men. det blir nog jävla kul i morgon också så jag vill ju inte missa det!

Längtar otroligt mycket tills jag tar studenten nu, så jävla les på skolan så det finns inte, fy!! men men inte så mkt kvar nu, det går ju bort 6 veckor i praktik också, en jävla tur det!


Riktiga vänner är dom som finns där hela tiden, oavsätt vad! Inte dom som e trevliga och snälla men snackar skit så fort man vänder ryggen till, det e ju bara falska idioter som inte ens är värda att bli kallad vän!
 Är så jävla glad att jag har vänner som jag vet alltid ställer upp, alltid finns där, alltid lyssnar! Dom är få men dom är oslagbara! Det är dom äkta vännerna man ska vara rädd om!
Dom falska är ju bara fittor som snackar skit och tycker illa om saker dom inte vet ett skit om, och vad faan ska man med dom till?
Mycket tid man har lagt ner på vissa personer och hjälpt i vått och torrt. men när det krisar för en själv. inte faan är det dom som står där då, i helvete heller!! Då är det dom riktiga vännerna som finns, stöttar och förstår! Dom anadra snackar ju bara skit!
Les på sånt jävla folk nu alltså!


men men nu va det ju inte det jag skulle skriva om men det är ju så skönt att skriva av sig:)
nu ska jag göra lite te och se om min hals vill bli lite bättre kanske, hoppas!!

Tack för samtalet igår <3

Spa dag med Mami och Syster Mikaela

har haft en sjukt bra dag med mamma och mikaela på spa kliniken.
Fick sitta i ett jätte skönt kurbad i 20 minuter och sen 25 min kroppsbehandling, så underbart skönt. sen blev det massa ångbastu och pool badande, tack för en kanon dag mamma och syster <3

Sen när vi va klar så kom pappa och hämtade mig så åkte vi och hämtade Eivor och sen hämtade vi mat på Thai, 3 små rätter, sen åkte vi hem och käkade, riktigt gott va det!

Kl 9 är det gangster, med persbrant på tv1000. Den e skit bra så den ska jag helt klart se, blev så mkt pausande sist jag såg den!


Mami på spa Mami på spa!


  Syster Mikaela va med <3

  Kurbadet som jag fick mysa i :)  Sen fick jag god mat av pappa och eivor!
Har haft en tok skön dag!

Lugn fredag

sov länge i morse, skönt! Sen va det bara att kliva upp och göra sig klar och åka in till stan med mamma och syster Caroline. Åkte hem till Carro där andra syster Mikalea och Wille och Linus väntade, mikaela skulle på stan och sen käka middag med gubben sin, ja, nu e han 40 år så nu får man faan säga gubbe:), hehe, hoppas han inte läser bara:)
så medans dom fick lite tid med varandra så hade vi Wille. Carro lagade jätte god mat åt oss, pasta med en jätte god skinksås:) gott, jag älskar mat:)
Sen när Mikalea och gubben kom tilbaka så drack vi kaffe och pratade sen åkte jag och mamma mot torvalla, jag hem till pappa och hon till Tommy, Tack för en bra dag familjen!
Väl hemma va jag skit trött och sov ett tag och nu sitter jag här!

i morgon kommer mamma och hämtar mig kl 12 för i morgon ska vi på spa:) ska bli grymt skönt med kroppsmassage och kurbad:) mmm, love it!

ne nu ska jag kolla om tvn har något roligt att erbjuda

 

Nytt år, nya möjligheter

jaha då va det 2009 då, trevligt. skulle fira det i stan men stanna hemma hos mami i Singsjön och det ångrar jag inte en sekund, hade en helt underbar kväll! satt nere på isen och skålade in det nya året med dyr skumpa:) gött. mkt folk och härlig stämmning. kl 4 natt hade alla gått och då va jag hel nöjd för en bra kväll och sov som en gud!

Fick även ett samtal från Jonas igår, det va kul. har inte snackat med han på väldigt länge så det va sweet!

Imorse drog vi iväg på en skotertur, jag mami, Tommt, Stickan , Lena och deras son Markus. riktigt mysigt va det! älskar verkligen att köra skoter, så jävla skön känsla!
  Carro va bakis och va hemma och sov hon!

Vill säga ett stort grattis till Evelina Lindström som fyller 19 år idag, grattis mi vän! Jag Älskar Dig <3


ne nu blir det chill i soffan!

2009 kommer bli bäst! Lämna allt gammalt och se framåt och uppleva nya spännande saker! kul 
Funderar på att klippa lugg igen?? men vette faan, det e ju sjukt jobbit att fixa den varje jävla dag ju. hmm, får fundera lite till på det!

nej, dags för chill i soffan som sagt!

See you...