Östersund

jobbade igår med, fett segt. men sen kom carro och hämtade mig oxå va vi hem till boffen och kolla in hans nya lägenhet och traffade anders, sen åkte vi till carro och erika och hämtade popcorn och film som inte funka:( så åkte vi hem och kolla på en annan film, sen som vi oxå körde carro mig till jobbet i morse, tack för det hjärtat <3 åt frukost där, sen åkte carro hem och jag jobba klart. sen gick jag hem och städade och duscha sen kom mami och tindra:) åkte till sveg och käka lunch sen skulle mami in på något jävla ställe där och sälja massa produkter:( skit segt, har börjatjobba som säljare åt ett företag i stockholm, så hon ska åka runt och sälja mavala och några andra märken, alltså kosmetika, min mami e bra på sånt efter 30 år faktiskt:) fått värsta fina bilen och ny mobil och grejer hon nu:) kul för mami <3 aja nog om det, sen efter det där långa skiten drog vi på dollar:) men hittade inte mkt nu när man väl hade pengar;( bra på ett sätt för då kanske jag kan tatuera blomman eller stjärnan nu i veckan, vet inte vilken jag ska göra först bara..sen åkte vi hem till östersund;) känns bra att vara hemma. men blir bara här tills på torsdag, sen åker jag wictoria och erika upp till hede igen och ska vara där över helgen;)
nu vette faan vad jag ska skriva:) blir juh bara massa ointressant skit, men men bara för folk att ge fan i att läsa då...känns bra att bara skriva något iaf...
och på måndag åker jag eve anna a och andreas till skalet för apu i hela 5 veckor ska bli så jävla kul;)

jag har iaf kommit på att avstånd förstör allt!! fyy varförkan inte bara alla bo nära för??!!
har gått 13 dagar nu och det e faan nu allt e som jobbigast, varför ska allt vara så jävla svårt? varför kan bara inte saker och ting fungera? vissa saker är nog inte meningen att det ska funka, fast allt går ju bara man vill, men man orkar inte hur mkt som hällst, även om man tror det!!

det som kändes så bra, varför känns det fel nu??
nee nu blir det bara massa skit, nu ska josefine försöka sova, saknar att sova med en kudde...

God Natt/ Josefiine

Josefiine

har städat alla rummen nu:( sjukt segt. e så jävla bakis så jag vet inte vad..igår när jag jobbat färdigt kom carro och hämtade mig oxå åkte vi till carro och erika sen ner på campingen, va pub kväll där..va it så mkt folk som jag trodde det skulle vara men det var jävligt kul iaf:) carro w var nykter och körde;) och carro h var verkligen it nykter:) haha.. så dom åka hem ganska tidigt,  det skulle juh en annan ha gjort oxå men icke! vart bara lite för mkt öl och för sent, så i morse va det ingen höjdare att kliva upp..
mami ringde idag och sa att hon skulla till sveg i möra och jobba så då kommer hon och hämtar mig innan så följer jag med henne:) slipper åka den där jävla bussen, så skönt..ska bli skönt att vara hemma lite, men blir it så länge för på torsdag åker jag, wictoria och erika upp till hede igen:) det blir mys och massa festande tänker jag:)


Du får mig att le <3

Jobb Jobb och Jobb

sitter på jobbet nu och vänatr på att dom sista ska gå, börja jobba 7 i morse och e väl klar vid 10 kanske. helt slut i kroppen. men har ju lovar carro och erica att följa på campingen, pub kväll där ikväll så ska dit när jag e klar här:) sen börjar man 7 i morgon bitti igen:)

saknade rubina så mkt i dag så jag blev tvungen att ringa så jag fick höra hennes röst:) du har hjälpt mig genom så mkt jobbigt och gett mig mkt styrka <3 gör så ont att det är sånt avstånd mellan oss, men på tisad träffas vi igen <3

det behövdes ;) hääärligt

nee nu ska vi göra klart så jkag kan göra mig klar och gå på campingen!!