Torvalla

Sitter hos pappa nu och har precis käkat lunch, hitta en matlåda med fläskfilé och ugnsstekta rotfrukter i kylen:) riktigt nice:) så nu e jag mätt iaf!
Klev upp kl 6 i morse eftersom mamma skulle in till stan tidigt och jag sov ju i Singsjön hos henne inatt, och dit går det inga bussar minsan. Så det va ju bara att välja, åka in med henne till stan eller sitta där ute helt själv hela dagen:/ så då klev jag mer än gärna upp faktiskt!
Va mysigt att sova där inatt iaf, så sällan man träffar mamma nu för tiden:/ fick massa presenter av henne också:) fyller ju 19 på tisdag men då e jag hemma i Hede så jag fick dom nu!:) en jätte go parfym, bodylotion, sminkremover och ansiktskräm:) tack så mkt älskade mamma! såda saker som man alltid behöver men som e så jävla dyrt om man vill ha dom bra märkena, så det är perfekt att få av mamma!
Också hämtade jag presentkortet som jag fått på IKEA också, synd bara att mamma glömde skriva hur mkt det va på men hon trodde 800 eller 1000 kronor:) så det blir perfekt på fredag när vi ska dit!
Ska ladda på mobilen på fredag oxå så jag kan ringa Kicki och kolla om det finns någon möjlighet att träffa henne också, saknar henne så det gör ont i hjärtat juh <3 ;(

även att pappa åker utomlands idag och blir borta typ 5 veckor:/ jag vill också åka bort till värmen!!

Om Ändå Blickar Kunde Tala <3



Singsjön

Nu e jag och hälsar på mamma i singsjön, Tomas va här också men åkte hem till stan nyss..
Riktigt mysigt hus mamma har köpt, tråkigt bara att det ligger så långt bort och e typ världens minsta by:)haha men men, bli bra i vinter när man kan vara ute med skotern :)

Sitter och lyssnar på Tracy Chapman nu, fett bra låtar hon gjort faktisk.

Igår va jag och Tomas i Krokom hela dagen, han och Bertil tapetserade Willes nya rum, eller ja, Tomas gjorde väl det mesta.. och jag och syrran myste med ungarna <3

Träffade även Emma och Sandra idag när jag och Tomas va på öb, fett länge sen man träffade dom så det va nice!

På fredag blir det Sundsvall och IKEA med Tomas, Rubina & Simon, najjan:) ska handla kläder och lite smått och gott..
Ne, nu ska jag hoppa ner i soffan och kolla tv med mamma!

Om Ändå Blickar Kunde Tala:) <3
Ögongodis<3



Hemma hos pappa

va en trevlig kväll igår på norran..

nu e jag och Tomas hemma hos pappa, ska åka in till stan och träffa Carro snart.
va till Mikaela idag coh träffa prinsarna oxå <3

Fredag

God morgon!
ännu en dag i sveg! Sov hos Eve inatt och vaknade av att Tias kom ner och väckte oss, då va klockan halv 7 och bussen går 7 så då jävlar blev det fart:) vi han iaf med bussen. Tycker ju faktiskt om att åka till sveg nu för tiden:)haha. men it idag.

Vuxen poäng till mig giår iaf:) va på både banken och posten och fixade massa saker, duktig jag :)

Idag är jag glad för ikväll kommer Wictoria, Rubina, Simon och Tomas till hede:) ska gå på norran i kväll för det är pubkväll där, blir nog mycket folk och en trevlig kväll, men blir ganska lungt för vi ska åka hem till Östersund i skaplig tid i morgon, Mikaela fyller 26 år i morgon så då ska vi dit och fira henne och träffa mina små prinsar <3 saknar dom så mkt när jag är i Hede.


Tänk att en ändå låt kan väcka så mycket minnen!! Jobbigt!
Fast jag tycker det är underbart skönt nu iaf, ingen som säger vad jag får göra och inte! jag gör precis det jag vill och när jag vill och pratar med vem jag vill!! Det e så troligt skönt!


Om Blickar Ändå Kunde Tala <3

Torsdag

Tema middagen igår kväll gick bra!
fick ut all mat i tid och det gick bra även utan Gunnar (våran kökslärare). lite trams och flams för alla var trötta men det som skulle göras blev gjort iaf:)
Serveringen drog in 900 någonting i dricks, så det va ju jätte bra. Kom ganska bra med folk också och gästerna var nöjda!

Har haft metodkök med Magda i morse, gjorde creps och en tårta på havrebotten och grädde med blåbär och hallon, gott gott. Nu sitter jag på skolan och har haft köttprov, gick ganska bra..

ska ha tyska viner nu sen slutar vi. Kl 2 ska jag på banken med Winberg och fixa nytt bankkort till mig.


Om Ändå Blickar Kunde Tala <3

Indisk afton på Wemer

Ikväll har vi våran första tema middag, vi ska ha indisk afton:)
 Jag och Andreas är köksmästare och Eve och Anna är hovmästare i serveringen..ganska många som har avbokat eller ja 25 st! tyvärr!! men det blir 47 st iaf:/
Tror att det blir en bra kväll. hoppas på att serveringen drar in bra med dricks:) och maten kommer bli kanon:) Vi kör allt på buffé så det är as skönt:)

Jag och Eve var ut och sprang en liten sväng igår igen, riktigt kallt va det!

Har skrivit dryckes listor tills ikväll med.

nu blir det upp i köket och förbereda!


Om ändå blickar kunde tala! <3


Sveg

God morgon!

Igår va jag och Eve jätte duktiga och va ute och sprang runt åsen:) jobbigt som faan men skönt. ska springa ikväll med!
sen va vi hemma hos Eve och bara myste, va upp till Tias en sväng oxå. kom i säng skit sent så vi va jävligt trött i morse, fick nästan dra Eve upp ur sängen:) men vi kom ju till sveg iaf!

Har möte med någon Tranan idag om vårat projektarbete, hoppas har kan hjälpa oss med filmen..
sen kl 1 har jag ett till möte:/ jävla massa möten nu. men det blir nog bara det för som det lät på Barbro skulle vi inte ha någon uppföljning av praktiken för den gick ju så bra:D


Saknar Dig.... 

Om ändå blickar kunde tala!

Helgen

hade disco på Ug i fredags för alla ungar som går där. det gick bra och lite pengar drog vi ju in..skapligt trött när vi kom därifrån, somnade nog på en halv sekund när jag kom hem tror jag:)
sen klev jag upp kl 10 på lördagen och ringde och väckte erika. sen åkte vi till stan med Frida och Per.
 åkte till Tomas och käkade, och bara tog det lungt. sen gjorde vi oss klar och började dricka, Rubina blev jätte full, sötis:) haha. sen gick vi in till stan, Rubina såg så rolig ut när hon gick och vinglade runt:)haha, tror Kvemo fick sig ett gott skratt iaf:)
sen väl inne i stan gick vi på The Rock. riktigt trevligt var det där, träffade mkt roligt folk..
sen blev det kebab och hemgång..somnade fort och vaknade med världens huvudvärk:( alla var jätte klen..men vid 4 så åkte vi till Hede.
 Lämnade av Rubina i Fårker och sen väl i Hede va vi in på grillen och träffa Uffe och Skinkan och Andreas, kul att se dom igen!
sen åkte vi till Råndalen och lämnade Erika, bra nog tråkig väg det va dit iaf:)
 sen hem och kollade på filmen Angel, ganska bra men dåligt slut:( sen va det sängen..
blev väckt kl 4 inatt när Tomas skulle åka till Ljusdal för att jobba..sen efter det gick det ju såklart inte att somna om!!:(

och nu sitter jag på skolan och gör inte så mkt. ska snart upp i köket och laga massa mat:)

har haft möte med kuratorn idag oxå, det gick bra. ska träffas i morgon med också ska vi ha uppföljningplan någon dag med Barbro och min mentor. men men. jag har ju skött mig så bra nu så det är ingen fara:)

saknar familjen <3

Skolan

sitter på skolan nu och tränar inför köttprovet:/ började halv 12 idag:) riktigt skönt med sovmorgon!
ikväll ska jag plugga nere hos Johanna, har ju missat lite nu när jag varit borta! så va ska börja plugga tillsammans varje kväll..
i morgon ska vi till sveg. känns helt okeey faktiskt!

helgen blir lugn, ska ha disco på ug på fredag för alla småbarn. och lördagen kommer nog att spenderas i soffan med en bra film:) ska nog försöka plugga lite också så har man varit riktigt duktig:) hehe.

fick ett MMS av pappa igår på Wille <3 han är så söt min lilla prins, saknar han och Linus, jätte mkt <3 och såklart resten av familjen med! <3 tror jag ska åka hem på lovet iaf, får se hur det blir!

Om ändå blickar kunde tala!

Tillbaka i Hede

i lördags drog jag Eve och Anna till Lofsdalen där vi skulle laga mat åt skidlinjen som va där på läger. det blev några roliga dagar och mkt tok, riktigt roligt. lagade såklart god mat men lyckades även starta brandalarmet:) haha, lite kul måste vi ju få ha!
 helt sjuka träningspass dom hade iaf, fattar inte hur dom orkar:) men träning ger ju resultat, det fick vi iaf lära oss:)
 och idag va vi med i LT oxå, dom va där och tog kort i söndags när vi lagade mat.

nu är jag på skolan och väntar på att vi ska börja, vi börjar kl 4 idag:) skönt. ska laga mat med några från yrkesnämden:) det ska bli roligt!  men nu ska jag gå upp och ta mig en kopp kaffe.

saknar alla hemma <3

Om ändå blickar kunde tala!

<3

I morgon får jag åka tillbaka till Hede <3

en ända dag kvar på praktiken, fett skönt. sen i morgon blir det Hede igen:) känns så grymt skönt att få åka tillbaka!

mamma har ju flyttat till hus också, uppe i singsjön, ett skit fint hus faktiskt. synd det ligeer så långt bort bara, måste faan ta körkört nu alltså!

fick ju bara höra massa hemska saker i morse:( så efter praktiken åkte jag in till sjukan och hälsa på Stefanie, skönt att se dig och se att du mår relativt bra iaf! du måste prata ist nästa gång du känner sådär! jag finns här, det vet du!! <3

sen kom niclas och hämta mig och körde hem mig till pappa och nu sitter jag bara här vid datan, men jag har faktiskt packat oxå, mkt packning;(
men hopaas jag kan åka med stefanie och hennes mamma i morgon till Hede om dom inte åker innan jag slutar..

ne, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu faktiskt...men jag kan ju skriva ännu en gång att det ska bli så underbart skönt att få komma tillbaka till sig egen lägenhet i Hede igen <3!!