lugnet före stormen

Ledig två dagar nu, ska bli skönt för sen börjar tennisveckorna på måndag redan, sjukt att de redan gått en månad sen man kom hit.

Invigning på pepes bodegas onsdagsklubb ikväll men tror jag skippar den faktiskt, får bli en mysdag idag bara. ligger fortfarande kvar i sängen med datan på magen, men det får man när man e ledig;)

Har bränt ryggen och rumpan som faan, så gör skit ont att sitta och ligga;) haha. men lite färg har man ju fått iaf. nu ska jag ta mig upp och käka lite frukost.

Puss


Gerd

Efter en längre tid av smärta och sjukhusvistelse har våran kära Gerd lämnat oss. Vi kommer sakna dig frukansvärt mycket och jag kommer framför allt att sakna alla stunder vi haft i Hudik på sommrarna. så mycket men lekt och busat på den stora tomten som barn, det är mycket vackra minnen. det gör ont och jag är ledsen, Men jag är glad för Gers skull att hon äntligen fått sin vilja igenom och är hos sin kära Lasse igen!! För när kära Lasse gick bort så dog en bit av Gerd med honom.

Vila i Frid, Vi ses i Nangijala <3


Soluppgången

va fantastiskt vacker så den va värd att vänta på och VM groggen va inte så tokig heller:) hade en trevlig natt på altanen. Men idag ska det solas och tvättas, sen blir det mysmiddag hemma med Maja och Anna och inte ute:)

Någon som sitter ute på altanen och hostar, undrar om det äe min kära anna, måste kika så jag kan göra henne sällskap. Krösa Maja ligger och sover fortfarande..

Saknar familjen hemma och mosters lilla älsklingar <3

Ne på med bikini och sololjan!





saknar att få åka till krokom och mysa med mina små älsklingar. moster saknar er <3


Sakanar tok Evelina också<3 (gamal bild från studentbalen juni 2009)

Tandens sydafrikanska VM grogg

HAHA, skrattar så jag dör, tanden kom hem från tokekov och skulle göra grogg åt oss tjejer, den smakar sådär kan jag säga och jag bjuder på receptet, men vet inte om jag rekomenderar den, (återkommer om det i morgon)

1 halv vattenmelon
nästan 1 liter absolutvodka
33 cl russianwater
1 c vitamin brus
1 dl tränbärs koncentrat
1 bacardi brizzer!
sen är man hemma;) haha, som han kämpat med denna grogg, nu ska vi avnjuta den och invänta solnedgången!
Snacka om att vi tappat det totalt;)


Mysdag med Maja

trodde aldrig att jag skulle säga detta, men numera gillar jag dagen som bäst mellan 07.00 och 17.00, låter knepigt jag vet, men så e det, mycket roligare under den tiden, mycket glada miner och mycket fina tankar, vad hade man gjort utan mobilen?? ;)

Hade kick off med jobbet igår, mycket roligt och mycket skratt, fotboll, wollyboll, god mat och gott att dricka i god vänners lag;)

Idag va dock en tung dag, blev en redig kick off igår faktiskt..men jag och Maja pallade oss upp och va och käka lunch på Abbes, och sen hem och deckade i varsin säng. sen efter lite sömn så va vi ut och gick och avslutade det med en middag på en restaurang på byn, mycket mysig bakisdag:)



Nu ska puman sova
PussPuss

Evelina Lindström <3

Har haft en långt underbart samtal med min kära vän Eve, som jag saknar denna människa! helt galet! Längtar tills jag kommer hem i slutet av sommaren så jag får pussa och krama om henne igen!
Tur man blir glad bara av att höra hennes röst, finns inte många som känner mig så bra som hon gör och som alltid finns där för mig!
Älskar dig av hela mitt hjärta min underbara vän <3



Ne nu har jag varit påväg in i duschen bra länge, kanske dags nu!

I morgon har vi Kickoff med jobbet, ska bli jätte kul;)

PussPuss

Båstad

Blev inget innlägg från Malmö, men hade det super roligt där med Jimmie och Mattias. blev en galen utekväll i Malmös natt liv och lugna filmkvällar.

Men nu är jag äntligen i Båstad, där jag ska spendera sommaren med jobb på Hamnkrogen!
Bor helt underbart vacker med utsikt över havet och den fina båthamnen.
Jobbade mitt första pass ikväll och ska jobba hela helgen, kanon kul att vara här och att det är så sjukt vackert här i Båstad gör ju inte saker sämre;))

Bjuder på lite bilder från Malmö iaf!


Jag och Jimmie på en jätte lång brygga i Bjäredd


Turning Torso i Malmö!


Jag och Jimmie


Mattis, Jimmie och lilla jag


Skulle va lite väl mkt turist i fyllan och villan;) haha

ne nu ska jag ta en dusch och sen sängen! jobbar lunch och kväll i morgon!

Puss