Wictoria på besök och pubkväll på campingen!

Jaha då va det fredag och fest igen då:S Wictoria är här och hälsa på. kom ikväll spå va har varit hemma hos mig med Johanna och gjort oss klara. Och nu kom vi till Carro Hansson <3 Riktigt roligt att även Carro ska med ikväll, va så länge sedan sist!
Känns jätte skönt att Wictoria är här nu iaf, saknar henne så mycket när jag är här hemma i hede <3

Ikväll är det alltså pubkväll på campingen, hoppas att det blir bra med folk!
Skulle igentligen åka till Ransundet med det blev it nå av det!!

Aja nu ska vi brudar dricks vin och ha en härlig kväll!!

Trevlig helg folket!
Puss

Prov i tyska viner!

ja, julbordet igår gick jätte bra och vi sålde för 28 000 någonting så det var kanon:) Familjen var det jätte skönt att träffa också <3 Linus har blivit så stor! och Wille blir bara sötare och sötare för varje gång jag ser honom, underbara syskonbarn jaghar iaf den saken är säker!

Vi har ju haft olika temamiddagar förr som jag skrivit om. och jag va i indiska gruppen med Anna A, Eve och Andreas och vi hade sålt mest per person i snitt så vi vann en 3-rätters middag och dryck i restaurangen på skalet:) det blir sjukt mysigt, får se när vi bokar in den!

Sitter på skolan nu och har haft prov i tyska viner men fick toltal blackout och det gick åt helvete:( faan! men det e ju så förvirrande med alla predikat, distrikt, druvor och skit! men men!

ne nu blir det lite kaffe och kolla om vi har hotell sen!

tjohej

Julbord på Wemer ikväll

Jaha idag har vi första julbordet på skolan , jag ska vara i serveringen. skulle igentligen vara i köket men eftersom att mikaela, carro och svåger och ungarna kommer så bytte jag till servering ist!
Mamma ringde nyss och sa att hon också skulle vilja komma, så man får väl se då, kanske även mami dycker upp:)

Jag och Hansson såg en skit bra film igår iaf, när mörkret faller, riktigt bra va den!

Just det, bara mina vänner som kan gå in på min bilddagbok nu eftersom det är massa folk som inte kan bete sig, och det är ju bara tragiskt att läsa så därför är det bara minna vänner har tillgång från och med nu. 

Känns skit skönt att man får träffa familjen idag iaf <3

PrettyGreenEyes - Minnen <3

Hos Carro

Sitter hemma hos Carro Hansson nu och kollar på en jätte bra film! Trevligt att träffa henne, det är så långt mellan gångerna nu för tiden:(  <3

fattar ingenting längre! Falska människor vart faan man än vänder sig! Orka!

I morgon får man träffa familjen iaf! <3

Sveg, igen!!

jaha, fick en utskällning av Carro '(syster) för att jag inte lagt ut hennes och tinas blogg adress här så det är väl bäst att jag gör det! http://debbiedoll.blogg.se/  Men åter igen mamma, så läs den inte! det e så mkt tok så du kommer inte att vilja läsa den:) Carrop och Tina skriver iaf om allt mellan himmel och jord och kanske den sjukaste bloggen jag någonsin läst:) hahah men vad förväntar man sig då?? det e ju dom så! dom skriver även bara på engelska! men nog om det nu, nu har jag lagt ut den Carro!
Carro ska också men på julbordet i morgon, så det blir hela familjen förutom mamma och pappa!

Igår när jag kom hem från skolan så hade Emil lagat jätte god mat:), stark marinerade kycklingklubbor med ris och bea och sallad:) Jätte gott va det! Sen diska han när vi hade ätit så igår va en helt underbar dag, jag behövde bara njuta, Tack för det <3
Sen på kvällen kom Boffen och hälsa på så då kollade vi på film!
Sen blev det bara mys och sova eftersom vi båda skulle med bussen kl 7 :/ Emil åkte hem till hogdal och jag till sur sveg:( hehe.

Har svenska nu, tråkigt tycker jag!

ne, ska göra något vettigt nu!

Puss!

Ny vecka, Ny tag!

Jaha då va det måndag och en lång vecka har man framför sig..
Har haft prov nyss i projekt och företagande som gick åt skogen:/

Emil kom till Hede igår och är här och hälsar på, det är kul! Segt bara att jag måste upp kl 7 i morse och han låg kvar och sov:/ men men, bäst attt sköta skolan!

På onsdag kommer syster och svåger och deras ungar och ska käka julbord här på skolan, ska bli jätte kul att träffa dom <3<3

Saknar min mamma jätte mycket!! <3 Måste åka hem snart alltså!

Söndag

Sitter hemma hos Eve nu och har skaffat henne en blogg:) EvelinaLindström.blogg.se :)
Ska snart åka på ica och handla med Boffen för vi ska äta tacos ikväll;), gött :) Sen kanske Emil skulle komma, annars blir det bara slödag idag, lite sliten efter helgen!
I fredgas va det fest hemma hos mig, mycket folk var det och trevligt hade vi!
Igå käkade jag och Eve middag, jätte god kyckling och klyftpotatis gjorde vi, Anna och Tias va här också, sen så blev det massa drinkblandning och Eve skulle testa allt som va möjligt ;) men riktigt kul hade vi iaf!
Va en sväng till Begga och Linn också innan vi gick på norran, va trevligt där och ganska mycket folk!
Sen va vi på Norran för Peder Persson spelade där, det va riktigt kul, jätte mycket folk och härligt folk och skön musik! en riktig kanon kväll! Så när klockan börja närma sig 2 och dom skulle stanna, så vandrade jag Eve och Erica upp på byn till Boffen, där det va lite folk. Käka massa töörkorv, gött som faan är ju det:) Men sen blev Eve och Jossan trött så då vandrade vi hem! Helt klart en lyckad kväll! Tack för den! 

Ännu en dag i sveg!

Ja, då satt man här i sveg igen då! Känns jävligt onödig att åka hit idag med tanke på att vi bara haft 2 lektioner och mest bara suttit hela dagen vid datan, men men.
Sitter och käntar på att kl ska bli 14.20 så jag får åka hem till Hede!

Ikväll blir det nog lite fest hos mig tror jag, om ingen annan vill offra sig och ha fest vill säga:) hehe. André fyller ju 18 år idag, grattis! nu är alla i våran klass myndiga :) Så fest blir det nog!

Imorgon spelar Peder Persson på norran och de kan man ju it missa, så det blir en tripp ner på norran i morgon!


Saknar vissa stunder från det förflutna!, mkt tankar!

Trevlig helg gott folk;)
Puss / Josefine

Torsdag!

Gick jätte bra i köket igår kväll iaf och det va ganska bra med gäster i restaurangen! bra kväll kort sagt!

Idag har vi lektion med Theresia och en bartender, det ska bli jätte kul. han ska tydligen vara skit duktig så det blir nice!

men nu har jag kökslektion så nu måste jag gå!

Tänker på dig <3

Tisdag

Sitter på skolan och pluggar på tyska viner, har prov i det på torsdag:/ kommer gå åt helvete! skit mycket att komma ihåg är det ju! men men

Igår va vi på Huskey och bowlade, det av kul! Eve spöa skiten ur mig;( och då har hon spelat 5 ggr innan och jag har faan gått i bowling! haha, men men kul va det iaf!

I morgon har vi våran sista tema middag, härjedals afton och jag ska vara i köket! hoppas på att det kommer mycket folk!

Jag vill ha jullovet nu!! Får se om det blir en tripp ner till Huddinge och hälsa på Jonas! hoppas på det, skulle vara sjukt roligt;) <3

Annars är jag bara allmänt less just nu, skolan suger faan all energi ur min kropp!! fyy, vill bara ha studenten nu jag!

Syster mikaela har även skaffat en blogg, www.hemmafrularsson.blogg.se
Trevligt tycker jag, så man kan hänga med i det som händer där borta i krokom!

Nej, nu ska jag gå upp och käka, tacos idag:)

Nationellt prov i Svenska B!

Hade nationellt prov i svenska B nyss, tror det gick ganska bra, men ganska svårt!

Sen ska vi ha möte med Gunnar (våran kökslärare) om vad vi ska laga för mat i ramundberget och vad vi ska handla mm. Skidlinjen i Sveg ska ju på träningsläger igen och vi ska laga maten, åker dit i morgon kväll eller lördag morgon, jag, André och Tommy åker och är där tills på måndag morgon då Anna, Frida och Carro kommer och byter av oss!

Har även kommit på att avstånd alltid förstör, Blir faan Stockholm när jag är klar här i lilla Hede iaf:))) Sweet <3

Ne nu ska jag käka lite och prata med Gunnar!

Have a nice day!

Just det, jag glömde skriva att det gick sjukt bra i baren igår:) det va jätte kul! och vi fick bra med dricks;)

Galen helg!

Sitter i sveg nu, har sjukt tråkigt, tycker inte om tisdagar och fredgar, så jävla segt att åka. men i morse fick jag åka bil med emil, så det va ju skönt iaf:) slippa åka bussen!

Helgen har varit sjukt rolig iaf! tack för den folket!

I morgon ska vi ha country afton på skolan , jag ska stå i baren:) kul kul.

Ha en bra dag gott folk // Josefiine

Torsdag

Hade tema middag igår kväll i restaurangen, halooween tema hade vi :) jag va i serveringen och vi hade vitt ansikte och röda läppar, samt vita och svarta kläder:) haha, riktigt roligt såg det ut, sålde ganska hyfsat! Gick iaf bra, en lyckad kväll! nästa vecka har vi country tema, då ska jag stå i baren :) det blir kul!

Sitter på skolan nu, har gjort massa matte uppgifter så jag kan få mitt G i matte, vilket jag inte har för tillfället:/
Ska boka studentkryssningen snart också:)!

Ikväll blir det forum på vemdalsskalet:) blir riktigt kul det!
Har även fått nöjespassen så vi kommer in gratis på alla spelningar, nattklubben och sånt under hela säsongen:), yeees!   Backyard Babies ska ju spela där i vinter också, så det blir ju inte helt fel :)

Är ju forum både torsadg, fredag och lördag så det blir nog en sväng dit alla kvällarna :) kul kul

Börjar på att bli kallt här i lilla Hede nu tycker jag! 'Är avundsjuk på pappa som är i värmen och bara mår bra!!

Trevlig helg!

En Kanon Helg!

I fredags va jag Rubina, Simon och Tomas i Sundsvall, på birsta och IKEA! shoppa massa kläder och lite mys pys till lägenheten. en riktigt bra dag och en kanon god lunch på ett ställe inne på birsta, tack för det!
Sen blev det lite förfest i bilen påväg hem, väl hemma va det bara att byta och och ta en snabb dusch och sen bussen till mormor där jag slulle träffa släktingarna från stockholm:) Sen vidare in i dimman:) blev en kanon kväll iaf!

Lördagen så träffade jag wictoria på stan och tog en fika sen gick vi till Fredde, där han och Emil var. tog något glas vin där och sen vidare till torvalla för att byta om och sen till Emmelie en sväng. Sen kom Boffen och Erika :) så då åkte vi in till Fredde igen och festa lite där, med han, Emil, Simon, jag , Wictoria, Erika och Boffen!
sen blev det Olaerys och ett jävla röj:) Emil stod på scenen och dansade och sjöng i sin fina polis uniform, haha.
Simon köpte in tokigt mkt shotar, så full blev vi kan jag lova! men det blev nog lite för många för Simon som fick sova i Fylleburen hos polisen:) haha. vi som trodde han hade fått ragg ju:) haha.

Tack för en sjukt rolig Lördags kväll folket! det måste göras om!

Nu sitter jag på skolan och skriver en uppsatts om kristendomen :/ mindre kul kan jag lova.
Efter skolan ska jag Eve och Anna åka upp till skalet och hämta biljetter till forum och dricka kaffe med Uffe :)


<3