Tennisveckan är här, likaså folket

Ja d va den omtalade herrveckan här och ja vi kommer sitta i skiten och kommer få springa arslet av oss, men det ska bli kul och vi har sjukt bra folk som e nere nu och hjälper oss så det e skit kul! finns mycket att lära av alla!

sitter i sängen med datan och tända ljus och lyssnar på Tracy chapman och kände för att uppdatera lite, e ju inte så duktig på det. men tur att det inte är så många som läser;)haha, får då e det ju skitsamma;) passar mig utmärkt att skriva någongång ibland bara.

Idag har jag faktiskt varit ledig och inte gjort ett skit, tvättat, städat och lagat middag med Maja innan hon började jobba. Tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar ju. Skulle färga håret men det får bli en annan dag när det hinns med.

Inte så lätt att sova heller eftersom vi har nattklubb hela veckan så blir nog vaken tills vi stänger men ska inte gå ner, riktigt trött så då e det bättre att stanna hemma!

Igår va vi på Madison efter jobbet, va helt okey men inte wow, så sjukt varm där inne, dom läre ju faan göra något åt det alltså. Adam tensta va där och spelade också, men han va inte så ball faktiskt!

I veckan få jag min nya mobil också, en jätte liten söt sak från eriksson;)



Puss

Samtal med Wille

vaknade kl 8 i morse av att syster Mikaela ringde 2 gånger, då va det Wille som ville prtat lite och jag blir ju jätte glad såklart, saknar ju min prins, men samtalen med wille är ändå ganska tråkiga tyvärr, idag lät det såhär från wille 4 år:

Wille-  hej det är Wille
Jag- hej älskling det är moster
Wille- va sa du?? (hans favvo mening som han anväder 1000 gånger om dagen)
Jag- jag sa att jag saknar dig mest av allt i hela världen
Wille- mm och sen tyst ett tag och sen hej då
Jag- hej då wille, moster älskar dig
Wille- nu ska jag ringa..pip. haha härligt samtal!

Igår fyllde anna år och jag och krösa Maja bakde en härlig jordgubbstårta som vi åt inatt när vi slutade jobbet, Mumma! sen stack jag iväg på Pepes Bodega sista timmen med Natta och Stoffe, va trelvigt, träffade mkycket roligt folk och blev inte mkt drinkar så idag är man pigg iaf! ´

Ska försöka somna om lite och sen stranden <3

Puss och ha en bra dag!

Btw, skulle vara kul att veta vilka det är som läser min lilla blogg, skriv en rad eller två!



Jag och min älskade Wille <3


Dansade som om det inte fanns någon morgondag.

Ja det gjorde vi tusan igår på Pepes, riktigt rolig kväll blev det. För såklart vart det ingen lugn hemmakväll, vem försökte vi lura?? Fast det va nära att vi inte gick men tur vi tog oss iväg för det va en sjukt rolig kväll.

Gillar att jag och Anna köpte 2 glas vin var direkt när vi kom in. och halsade det första rakt upp och ner, sen fick vi konstiga blickar av alla brats som stog med munnen öppen, men vi konstaterade bara att vi är från norrland och ingen konstigt med det!! haha.

Idag har vi haft menyprovning av våran nya lunch meny, rikitgt gott va det!

Resten av dgen blir det tvätta och bara ta det piano;)

Bjuder på en bild på våran vackra solnedgång från stranden i Båstad <3 så otroligt vackert


Puss