I Singsjön hos Mami <3

Är i Singsjön hos mamma nu. har varit ute och kört skoter och fiskat lite, men det e ju fan värdelöst att fiska om man inte får något alltså!

Fick ett trevligt samtal från Eve idag så hon gjorde min dag bra idag! Hon va öppe i Bruksvallarna och jobbade hon!
Så underbar vän som hon är. är så otroligt kycklig som har en sån vän som Evelina Lindström <3

Även att jag e lite sjuk:( känns inge kul inför nyår:( men men!

Trevlig kväll!

Har haft en kanon kväll hemma hos pappa med systranra, barnen och pappas eivor och hennes dotter anna. Som vanligt blir det mkt tjafs mellan systrarna Larsson men det e som vanligt, med andra ord:)
Wille fick ju hur mkt julklappar som hells:) Han blev så glad, härligt att se min prins glad!
Jag har suttit med Linus mer eller mindre hela dagen, så mysigt med bebisar .  moster älskar dig Linus <3

Nu har Eivor och Anna åkte hem och Mikaela, Svåger, Carro och pappa kollar på tv och jag sitter här vid datan:)

lägger ut bilder i morgon för det är med pappas kamera vi tagit ikväll så det kommer sen!

God jul då gott folk!

Lilla julafton hos Pappa <3

Klev upp kl 9 i morse och hjälpte pappa med lite kul mat, gjorde jansson och revebens spjäll:) Tycker inte om jansson men revbenen blev sjukt jävla goda alltså:) gott gott!

Väntar på att Mikaela ska komma nu och självklar är Linus och Wille med <3 Berra (svåger) jobbar till kl 6 så han kommer efter det.
Sen kommer Carro och Eivor och Anna sen också!
Så det blir trevligt!

Har fått upp ett intresse för en ny sport också:), att kolla på alltså!
Satt och kolla på boxning typ halva natten:) sjukr grym sport det är, fast lite läskigt också, dommaren bröt ju faan när den som förlora va halvt ihjälslagen och jävlar vad blod det va kan jag ju säga. men det va kul att kolla på iaf!! fast det är väl ingen vanlig boxning när man får slå så tor jag? Kickboxning eller k2 va?? någon som vet?? Aja, bar va det iaf!!

nu ska jag gå och byta om och hoppas att Mikaela och barnen kommer snart <3

Måndag

Klev upp kl 7 i morse eftersom mamma skulle in till stan kl 8 och det går ju tyvärr inga bussar dit mami har flyttat^^ Så det va bara för mig och Wictoria att kliva upp det om vi skulle hem, men det gick bra va inte så jävla trött faktiskt!
Har iaf haft det väldigt mysigt där uppe, skoteråkning och massa mys och tok <3

Nu e jag hos papi och har nyss duchat, ska åka till Eivor och äta middag, gott:)
Sen ska jag förbi Wictoria en sväng också om jag hinner, har lovat att klippa hennes mammas lugg;)

Saknar lägenheten och lilla Hede! Saknar att kunna springa över till Eve och dricka kaffe och bara vara, Saknar min säg! Åker nog en en sväng efter jul

Nyår har iaf jag och Wictoria sagt att vi ska äta middag och bara mysa in det nya åren med skumpa och vin och god mat <3 tror det kommer bli bäst jag!

Fast jag blev bjuden till åre idag med pappa på nyår, dom ska på Wallmans och grejer, 4 rätters middag, måste säga att det är lockande och väldigt snällt av pappa att bjuda med mig, men jag blir nog hemma iaf!

I morgon blir det lilla julafton hemma hos papi, så syster mikalea och svåger och ungarna kommer i morgon, det blir mysigt <3 Carro kommer också och Eivor och hennes dotter Anna!

ne nu ska jag göra mig klar!


Underbart

är i singsjön nu. jag och Tord va in till stan idag och hämta Wicoria så hon är här <3 Så mysigt har varit ute och kört skoter och åkt i pulkan:)
Ska åka till en sjö nu och grilla korv<3

Glad jag har dig, tack för en mysig kväll <3

Singsjön by night

Va på stan en sväng idag med min kära Wictoria <3 Mysigt att träffa henne som alltid<3
Sen gick jag till salongen när mamma hade jobba klart också åkte vi till singsjön. där Svante och Tommy redan va, käka massa met co dona. sen va vi ut och körde skoter jag och Svante<3 mkt mysigt . Skönt att lillebror kommer och hälsar på ibland!!
Sen blev det hem och ta en öl och kolla tv!
I morgon ska jag och Tommy åka till stan och hämta Wictoria så i morgon blir det massa skoter åkning och mys med även hon <3
Klippte Svante ikväll också:) skit snyggt blev det ju såklart!!

men nu ska fröken Larsson sova!!

Eve! jag saknar dig som en tok redan och vi har bara varit ifrån varandra i 3 dagar, hur ska detta gå?? <3 Love You


Jullov!

Igår va vi med skolan i vemdalen och kollade in alla restauranger där, det va väldigt trevligt! va på Husky, Bykrogen, Anorak, Hovde och Skalet där det avslutades med luch:)
Va en bra dag igår, det ända dumma va ju att jag och Eve inte visst att vi skulle upp till Hovde, som ligger längst upp på fjället ovanför vemdalsskalet. Och dit upp åker man ju sittlift, visst det kan ju vara jätte kul men en sak är såkert! När man har leggings och stövlar är det faan ingen hit;)haha. Det va en jävla snöstorm när vi kom upp på fjället och jag kan ju säga att jag och Eve frös nästan sönder alltså!! men det av en upplevelse, inte alla som åker upp på fjället i leggings inte:)!!
Efter lunchen på skalet så åkte vi hem igen, va ner och hämtade tvätten och packade allt jag skulle ha med hem. Sen kom Boffen och hälsa på så jag satt och prata med han ett tag.. Sen kom även Carro så vi drack lite kaffe och satt och prata, e ju så sällan man träffar henne nu för tiden:(
Sen va det dags att åka till bussen och hem till östersund igen.
Väl hemma gick jag ner till emilia och satt där och snacka massor och drack lite öl, sen kom Persa och Pär förbi en sväng, roligt att träffa Persa eftersom det heller inte är så ofta nu!
Sen blev det hem och sova, lyckad och skön kväll!

Nu sitter jag bara hemma och har pratat med Wictoria lite, ska ner på stan sen. men ska städa lite först tänkte jag, kanske iaf:)

Just det, Tommy ringde i morse och Svante skulle vara hos han och mamma i singsjön i helgen så jag åker dit ikväll, Wictoria kanske också följer med:) Mys mys!

ne nu orkar jag it skriva nå mer!
Älskar dig vännen <3


Hemma i Östersund!

Åkte hem till stan i morse med jimmy, så jag slapp åka buss, tack för det!

Fick åka in på bildemoteringen i åsarna och köpa någon knapp till hans lyse på bilen också!
 Det va ju en upplevelse, dom som jobbade där sa - Ta en sop tror det finns en guldig bil någonstans där ute som det sitter en knapp i som ni kan ta! jaha, tack ! bara det att det va 2 meter snö:)haha. men knappen hittades och lyset kom tillbaka:)
Stannade till i brunflo och sa hej till helena och kollade in hennes mysiga lägenhet och hennes mage (hon ska ha barn) men det syndes inte så jätte mkt än, hon har ju inte gått så långt än! mysigt!

Väl hemma i stan så va det tandläkaren i odensala som väntade, en massa bedövningssprutor och laga hål:( ingen vidare trevlig upplevelse och en och en halv timma efter givck jag mot bussen med ett halvt ansikte, det kändes så iaf!!

När jag kom in till stan så tog jag direkt bussen till krokom, där kära syster mikaela och hennes 2 barn väntade på dagiset där hennes älsta son, Wille går:) Och så fort jag kom in genom dörren kom Wille springande och sken som en sol och glad över att moster kom:) Finns inget bättre än att se Wille glad <3 min lilla prins!
Självklart var lilla Linus med också! så vi klädde på pojkarna och gick hem och myste, fikade och lekte!
 Sen va det dags för Wille att sova så då bytte vi blöja, bytte till sovkläder, borstade tänderna och sen läste jag en bok för han, men lilla prinsen somnade fort! <3
Sen skulle jag, Mikaela och Linus sätte oss nere i köket och prata lite men då kom pappa så då åkte vi hem till torvalla, och jag, nu sitter man här och gör inte så jätte mkt!
Nu har jag iaf berättat min dag:)

Tack för en mysig kväll syster och prinsarna <3

Mys söndag

Sov hos Eve inatt och sov till kl 2 idag:) riktigt skönt med en låång sovmorgon:)
Sen kom Anna också har vi kollat på tv och sen kolla vi på wallander och myste med te och popkorn och varmamackor, riktig myskväll ;)
Nu ska vi snart sova, ska sova hos eve inatt med, mkt mysigare än att sova själv hemma ju!

I morogn ska vi ut i skogen  med klassen och göra eld i oika miljöer:) haha, kan ju bli kul det! återkommer med en utvärdering i morgon..

Tänker tillbaka med både saknad och glädje men även tårar..

God Natt <3

Sveg

Återigen så är men i Sveg, hatar att åka hit, jobbigt att kliva upp tidigt och åka buss och skit, men idag åkte vi bill och det var skönt det iaf:)

Igår va jag Andreas och Johan och bowla på Huskey :) jag vann första gången med 118 poäng:) yes yes! men förlorade dock andra gången! Det va kul iaf!

Slutar kl 3 och då ska jag Anna Eve Tias och Jimmy på dollar och köpa julklappar:) Sen hem till Hede och då ska jag tvätta och städa, det e segt med att ha en egen lägenhet, att man måste göra allt sånt själv! men men, lätt värt det iaf juh:)

aja, nu ska jag skriva någe om politik:/

Puss

Kanon helg i Singsjön!

Har haft en kanon helg hemma hos mami i Singis:) Boffen följde med också och vi hade sjukt kul! Måste göras om!
Orakar inte skriva allt vi gjort i helgen men det har varit en jätte rolig helg och det va skönt att träffa mami och tommy igen, och Tindra såklart <3
Glömde även min laddare hemma:( men tur att Anastasia har en likadan:)

Sitter på skolan och har skit tråkigt, ska gå hem nu!

Hejsvejs