Wemer <3

sitter på wemer nu:) <3 känns skönt att vara här, men känns hemskt att behöva åka redan ikväll ;( kl sex går ju bussen hem igen, men men. otroligt skönt att träffa alla igen, har saknat er <3 speciellt Eve<3

klev upp tidigt i morse och gjorde mig klar, sen åkte jag och mamma till mormor och lämnade mat åt henne, sen åkte vi till hede och väl framme åkte jag och mamma och käkade lunch på Norran;) tack till mamma som va så snäll och körde mig hit <3 jag älskar dig!

sen åkte vi till min lägenhet och lämnade blommorna jag fick av mamma;) också kom Hansson och hämtade mig och körde mig till skolan och mamma skulle till storhogna och jobba en sväng och sen hem :)

har räknat ut att det är 12 dagar till jag får flytta hem till Hede igen <3 lääängtar som en tok ju ;D

i morgon blir det dagis igen, ska vara i köket hela dagen, skönt!

och världens bästa Skinkan fyller 20 i morgon <3 grattis till dig, Älskar Dig <3

känns mkt bättre idag, tack och lov!

vad hade jag gjort untan dig eve? tack för att du stöttar mig och gör mig starkare när jag bara ringer och gråter som ett litet barn. och tack för att du stötar mig genom allt det jobbiga, hela tiden! det betyder mkt <3  skönt att ha en sån underbar vän som dig! fast det är många av mina vänner som hjälpt med dom här veckorna, och jag älskar er obeskrivligt mkt, ni vet vika ni är!
jag prata med theresia idag och jag fick visst åka om det va okey med dom jag har praktik hos, och självklart va det de:) så nu får barbro säga vad hon vill men jag kommer på torsdag och den saken är då säker iaf:) känns sjukt bra:) även om det bara är över dagen så får jag iaf träffa alla <3 läääängtar så!!

är hos pappa nu, har ätit jätte god middag med han och eivor, tack för den! ska åka till tomas snart och vara lite social med han och rubina <3

och ett tack till theresia som låter mig komma fast den högre makten säger starkt nej!! :) :)

the dark side off life

pratade med barbro idag och det gick absolut inte att jag kunade åka till hede på torsdag över dagen och vara med på skolafotot:( ville ju träffa alla och tyckte det va ett bra skäl. men icke!! faan..känns somen evighet tills den 8 okt:(  allt känns bara hopplöst och så långt borta!! har jag inte lidit nog nu??
vad ska man göra när allt är jobbigt och man inte orkar? vet att vissa vill se min falla, och tro mig det är nära, men jag ska föröka vara stark och eve jag ska göra som vi sa, för oss <3!!

allt jävla skit kommer bara på en gång, alla gammla minnen som bara brinner, fy ;(

vill bara krypa ihop som ett litet barn och bara sova bort allt!!

åh, har lägenheten och städa oxå, för det är visning i morgon;( helvete

vill leva i en trygg liten värld..upp på en nivå dit problem och känslor inte når..


Jämtland vs Härjedalen

saknar mitt älskade Wemerfolk <3

vill vara i härliga härjedalen med er nu ju!! men tydligen så vill ju inte vissa det eftersom att dom bara slänger ut folk en månad bara sådär!! ;(

saknar er sjukt mkt iaf <3


Hmm?

jaha, då va det sista dagen i skolan på en hel månad då;(  känns hemskt att dom bara skickar iväg elever bara sådär. visst jag kanske inte har varit felfri men jag är faktiskt myndig och har varit på skolan och jag har ju knappast festat mellan 8.00 och 16.00 vilket räknas som skoltid! och vem på wemer har inte festat?!
Känns som att dom verkligen inte kan göra såhär. Men har nog inte så mkt att sätta emot!
Kommer missa sjukt mkt i skolan ju!! fattar inte hur dom tänker.. dom skickar ju bara bort problemet ist för att lösa det.

Så nu ska jag bo hemma hos pappa i en månad..kommer sakna MITT hem, MIN säng, MIN lägenhet, MITT kök..visst det är hemma hos pappa med, men min lägenhet är bara min och mitt eget hem. hos pappa måste jag anpassa min efter han.. Känns jobbigt att inte få vara hemma i kära Hede! kommer sakna alla kompisar där som en tok <3<3 sakna Wemer!!
 en månad är så lång tid ju:(

ska praktisera på dagiset som jag gick på när jag var liten iaf, ska vara både i käket och med barnen, kan väl bli bra. men det är ju inte i Hede!!

Jag förstår väl också att man måste ta konsekvenserna för sitt handlande men ska det vara att man måste bort från skolan i en hel månad?? det är sjukt!! helt tappat! dom trampar ju bara ner än annu mera för faan!

aja, ska hämta uppgifter nu så jag kan jobba hemma ist, men det är it samma sak.

den 8 oktober är jag tillbaka i Hede <3 längtar redan nu som en tok!


Knas dag!

missade bussen till sveg i morse så jag va på skolan här ist och gjorde en uppsats, sen kom carro winberg och hämtade mig oxå åkte vi hem till henne och bakade tårta för hon fyller juh 20 år idag <3 grattis grattis gumman. sen ringde andré och sa att vi måste åka till skolan för att ha möte med skolledningen och alla elever efter allt som hänt på elevhemmet, så nu e det slut på det roliga minsan,,iaf på elevhemmet! fick även höra att jag tydligen har varit den drivande, men det kan dom ju glöma!! icke, där är fröken larsson faktiskt oskyldig. men men..ochså har vi fått väktare som tydligen ska åka runt och kolla till oss, träffade en av dom igår som kom till elevhemmet inatt när jag och jonte satt och kolla på film, han var trevlig iaf men verkar lite hård, men det behövs nog kanske..

nu ska jag käka pizza:)

i morgon ska hela skolan gå från storhogna till vemdalsskalet, så jag hoppas på bra väder!

saknar Wille och Linus jätte jätte mycket <3 älskar er mina trollungar <3

peace